Jump to content

v1k7or

Фен
  • Мнения

    846
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от v1k7or

  1. Благодаря колеги. За сега проблема е разрешен, да се надяваме че няма да се появява отново. Поздрави.
  2. Благодаря колега. Скоро сменях предни говорители. Задължително ли е да е от задните говорители или може да се получи и от предните ? Поздрави.
  3. Здравейте колеги, От около седмица нямам музика в колата. Като си включа СД-то тръгва звук и след няколко секунди се чува леко препукване от задните говорители и всичко спира. Вчера бях решил да пробвам вечерта и като си пуснах сд-то си тръгна и звука и си карах така може би около час и нямах никакви проблеми, обаче днес сутринта тръгвам за работа и проблема е отново налице. Моля ако някой е имал сходен проблем или знае от какво може да е породен да сподели опита си. Благодаря Ви предварително колеги. Поздрави.
  4. Поздрави на колежката, която ме пусна да изляза от Ромпетрол във Възраждане Аз бях под прикритие с моторетката
  5. Може да понамина и аз, че скоро не съм
  6. Ако я вземеш махни тия вежди на фаровете, че направо са върха на циганията според мен.
  7. Още се продава, цената се коментира, така че не се притеснявайте да предложите цена, която Ви устройва
  8. Поздрави на колегата с прелюд 5та сив, който ми махна днес до стадион "Спартак", който днес ми махна
  9. 110лв. ще пасне и на 5та купе ! Цената не е крайна, айде колеги
  10. Здравейте колеги. Търся някой колега от Сливен или региона, който може да помогне да погледне един мотор, за да не се разхождам напразно 400км. Ако трябва на колегата ще му заплатя разходите за изгубеното време !
  11. Цената не е крайна колеги. Някой, ако си ги хареса да не се притеснява да пита
  12. Ъп ! Цената се коментира при интерес от ваша страна
  13. Спойлера го вземах за моето купе, но в последствие си продадох купето и така и не стигнах до слагането му.Предполагам, че спойлера може да стане и на други модели хонда, наложихме го на 7ма генерация купе и на нея си пасва идеално.Цената, която му търся е 120 лв. Може и коментар на цената.Връзка с мен на ЛС или номер 0887 144 124 - Виктор.Снимки !
  14. Продават се OZ Racing f1 Plus 16'' 4x100, 7,5J. Джантите са със гуми, задните са 215/40/5мм грайфер/DOT 4210, а предните 205/45/6мм грайфер/DOT 5008.Джантите са пребоядисани преди лятото и са карани само един сезон, просто си продадох колата.Цената, която им търся е 600 лв., като може да има коментар по цената за някой сериозно заинтересован.За връзка с мен на ЛС или на номер 0887 144 124 - Виктор.Линк със снимки ----> Снимки
  15. Най-големия грешник съм признавам си !
  16. Естествено, че нямам нищо против никой. Ако обичаш не ми обяснявай какво съм искал да кажа и незнам си какви други работи, аз ако имам нещо лично против някой ще си го кажа, а няма да го премълча ! Просто може преди да се предприемат такива мерки, да ти пратят едно ЛС, за да те уведомят или просто да ти редактират темата и всичко си е наред, не е необходимо да ти трият цяла тема понеже не си направил нещо кой знае какво. Не мисля, че след като съм пуснал 2ро мнение толкова скоро, но с цел да добавя снимки, за да може на хората да им стане по ясно какво точно продавам, съм нарушил правилата по толкова недопустим начин !
  17. Ясно ми е, че си повдигнах темата по рано от когато трябваше, но просто исках да добавя снимки към обявата, за да може да даде по-голяма представа за това, което продавам, обаче вместо да ми изтриете последното мнение или да я модерирате темата ми направо бива изтрита .... Не мисля, че съм направил кой знае какво провинение, че да се налага да ми се трие цяла тема ... Този форум все повече започва да става абсолютна боза, и накрая ще изгоните вече дори и малкото хора, които може би го посещават !Със здраве, нищо лично към никой !
  18. Ъп ! Айде колеги цената може да се коментира. ЦД-то е пълен комплект с кутията и е в много добро здраве, айде колеги че само ми заемат място излишните работи My link
  19. Колеги продавам тази мп3-ка. В много добро състояние е, просто го смених с доста по качествен. Цена 65лв. , като може и коментар по цената.За връзка тук на ЛС или на номер 0887 144 124.
  20. Имаше такава тема преди колега
×
×
  • Създай нов...