Jump to content

huizel

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно huizel

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Познаваме се с него и е пробаван е вече, колата ми при стартовете беше със спукан разтоварващ клапан и вървяхме кантар с лек превес за Голфа (при положение, че губеше налягане м/у предавките и забиваше муцуна) а и него съм го пробвал с Голф 3 ГТИ 150коня и падаше с кола, а четворката върви доста повече от тройка АБФ 150коня.
  2. хондата би 2 пъти от 3 старта, като последния старт беше доста успорван, седях на около 200метра и там колите минаха почти на кантар, на горе не видях какво става, имам две кличета ще гледам да ги кача.Гонещите малко се засуетиха за парите, а аз си мислех да ходя да ги изпия тия 200лв. докато двамата се чудеха къде са точно 400-те метра Снощи на ОМВ Бояна се пробвах с Голф 4 1.8Т сток! със Сивик 6ти ген ВТИ сребирст с хубави джанти (миле миля май бяха) и окачване не знам на кой потребител е обаче, та Сивика си пада с по-кола м/у нас всичките пъти.Та ще ми е интересно да ми намерите още няколко ВТИ-та 6та генерация да видя какво се получава там, може и 5-та въпреки, че ще падна, но ще е с малко Та не ми се пуска отделна тема, ако има мераклии да пишат.
  3. Ха интересно аз съм бил няколко Д16ки 5та генерация и то с много и няколко Б16ки в 6-та генерация това с голф 3 150к.с. и Голф 4 1.8Т 150коня (като последния е сток) и надава добри бинокли на повечето стокови коли до 180-190коня Читав Г3 2.0 16клапана сток даваше на божурище 16.2сек с 2.4сек на 60фута по-бавен от ВТИ 5та генерация доста, но бие 6-та генерация и всички "малки" витеци без проблем. За килограми моя тежеше ~1275кг. !Мк2 ГТИ 16клапана тежи към 1090-1100кг. ВТИ 5та генерация и то е там някъде.Стига с тия ламерски постове
  4. Ще говоря с момчето с Голфа и ще уредим гонка, предполагам до ден два ще отговори като му пратя линк-а.Той по принцип е навитак и готов за сверка предполагам няма да откаже, може да се разберете с Грийн-а и да се направи едно общо замерване.Има тунинг по автомобилът ти?
  5. Ти се ебаваш ама тая кола има нечовешко 0-100км/ч, чесно ти казвам знаеш ли как скача на други коли на 1-ва и 2-ра скорост направо се плаша с 3ма човека и багаж си пълни километража Та той ми казва, че те дърпа вярно ли е, щото съм чувал че твойта хонда е много сериозна, а той биел ВТИ-айки само че от тия дето били по новите, а от старите е опъвла два седана МОже да се замериш с моя ама е сток и е с две врати не върви лошо, ако искаш пиши
  6. Много ти е бавна колата няма смисъл Един приятел с Голф като моя каза, че те разцепил петък , а колата му била почти сток и била с 16ки 95бензин с 50кила в багажника .Вярно ли е това или само ме лъже копеленцето ?
  7. Първо в САЩ като излезе S2000 беше с 2.0мотор-а 240катъра, после направиха лек фейслифт на колата и мотора стана с обем 2.2литра.В Европа винаги в официалните дилъри на Ходна са се продавали само и единствено S2000 с 2.0литра мотор-а 240коня, говоря за чисто нови коли с гаранция, а не за такива внесени от САЩ. Ония американците искат само дисплейсмънт не са фенове на рмп. като нас Европейците и Японците.
  8. Абе уж много Ходна фенове ама май само малко част от вас ги чуват нещата, доста не знаят, че при S2000 американската спецификация е с 2.2мотор, а тези S2000 които са за Европейския и Азиатския пазар са с двигател с обем 2.0литра А и това, че един мотор има по-висока литрова мощност от друг не го прави по-лош, ниско технологичен и подобни тъпотии. Така, че не спорете, а четете повече за любимата ви марка. Колата е мания м/у другото.
×
×
  • Създай нов...