Jump to content

NIKITO_T

Фен
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно NIKITO_T

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 18.12.1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив разбира се нищо че уча в София.
  1. Има ли някой който идва в сряда с Акорд TDI да ме повози, че моя нещо имам чувството че спря да върви да направим сравнение.
  2. http://www.rbbg-partner.com/service/service.php?id=51Това е твоя сервиз направиха ми диагностика настройка на горивната помпа и настройка на количеството впръскано гориво!! Успех 40 лв диагностика 20 лв настройка на едното и 20 лв на другото .Момчетата си разбират и знаят какво правят.
  3. Благодаря много за информацията, току що си изчистих грешката евала. Колата ми е Акорд 96 - та кабела го намерих точно до таблото с бушоните само, че не беше вързан към нищо просто щтракнат с конектота и така си седи да виси.
  4. И какво сега днес ще се събираме ли или не? Аз специално реших да си ходя днес по късно за Шопия за да дойда на срещата, а никаде не виждам да се организира нещо сериозно. Ще чакам някакъв отговор за да знам как да си организирам деня
  5. Не сте само 3-ма има повече!
  6. Здрасейте момчета на мен ми е удобно навсякаде все пак сам си с колата и мога да дайда кадето кажете. Но гласувах за Гребната нищо че сам в Тракия защото там има достатъно място каде да си спираме колите. За час мисля че наистина 18:00 е най добре защото който има да си върши няква работа в неделя да е върши до около 17 и след това да идва. А пак е верно че и пияниците в събота вечер няма да можеш да ги накараш да дойдат в 13 например.Предлагам всички който са от Тракия да се съберем и да ходим заедно към Гребната ако е там срещата. Предлагам на бензиностанцията АРЕНА до Форум Таракия или на някой от големите паркинги на Кауфланд или Сани. половин час преди часа на срещата която е. Ако има навити да казват.......
  7. Каде ще е срещтата другата седмица да си планувам времето така че да мога да доида. Радвам се че тези седмици сам си тук че тая София направо ми бърка в здравето а пак в петък сам на изпит там и да знам кога да се прибирам за срещата.
  8. Някой друг няма ли да сподели нещо?
  9. Ако може някои да ми каже от каде мога да си намеря чип туннинг за колата и горе долу колко парички ще ми излезе с монтажа за да знам колко да си приготвя. Знам че се вдига мощноста но със това качва ли се разхода или пада всеки ми казва различно. Ако може ми препоръчаите някой. Благодаря ви предвадително.
  10. Хайде и аз да се включа към тази тема. Така значе колата ми е Аккорд застрахована сума 8000лв. В БулИнс е защото като е купих едната вноска беше там респектовно си платих втората. Преди около месец един дъртак в зона Б-18 собственика на ресторант Жули случайно даваше на зад и хоп огъна ми дясната шофиоркса врата. Добре че бях в колата че иначе щеше да се измъкне нямаше как да реагирам толкова бързо че да му сигнализирам. Както и да е. След което разправиите с БулИнс. Пратих си колата зад картинг пистата в Студентски град че ми е най близо там има един сервиз които уж е тяхен Иве и ко мисля че се казваше. Там един месец ми е бавиха а дори боята не ми беше одрал само леко вдлъбната. След голяото ми търпение направиха е беше супер ама...... ебаси чакането 4 пъти ходих до с
  11. Благодаря ви много за съветите на VINKELA i vtec ще ги направя при първа възможност. Някаде четох как да си направя тази промивка ше се поразтърся из форума. Ако някой друг се сеща нещо моля да пише преди да са дошли минусовите температури!
×
×
  • Създай нов...