Jump to content

martin-crv

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно martin-crv

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda CRV IV, 2.4
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Бургас

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте! Отскоро карам CRV 4та генерация, 2.4 бензин, с АГУ. Канадска е. Хонда го дават да се кара с масло 0w20 този двигател. От Бултрако ми казаха, че това масло не е за нашия климат, било добре за Канада, но не и за тук, ставало като вода лятото. Според тях трябва да я карам с 5w40. Предната собственичка тук в БГ е карала колата с 0w20 40 000 км. Не гори масло. Какво ще ме посъветвате? Съжалявам ако вече е писано по тази тема, но е огромна тема и не можах да изчет всичко. И препоръка за марка бих оценил, но предполагам тук ще има много различни мнения.
  2. За смяната на масло скоростна кутия - на 50 000 км добре ли е?
  3. Здравейте! Минах от CRV 3та, 2.0 бензин, ръчка на 4-та генерация, 2.4 бензин, 185 к.с.,фейслифт, CVT кутия, с АГУ. (2016) Изчетох всичко във форума на тема Ген 4, но ми трябва малко помощ. 1. За Cvt кутията такова масло ли слагам? https://honda-solaray.bg/product/2498/transmisionna-technost-honda-cvt-hcf-2-4l.html 2. Заден диференциал - предполагам, че е същото, което съм слагал и досега DPS-F на Хонда. 3. Раздатъчна кутия имам ли и нужно ли е отделно масло за нея или ползва това от скоростната кутия ? 4. Двигателното масло виждам, че е 0w20. Каква марка препоръчвате? 5. Нещо друго има ли специфично за този модел CRV при обслужването?
  4. Ясно. За кутията съм с правилното масло. Щом предния диференциал ползва същото, значи всичко е ОК. Сега ще поръчам само за задния диференциал да сменя (оригинално). Благодаря за разяснението. А за акаунтите - оказа се, че имам някакъв стар , който съм правил преди години и лаптопа ми го помни. Ще си оставя само 1.
  5. Здравейте! Карам Хонда ЦРВ, 3-та ген, 2.0 бензин. Сменях скоро масло на скоростна кутия и преден диференциал. Майсторът ми каза, че за задния диференциал е различно маслото и в Бургас не открил при доставчиците оригинално. Различно ли е наистина и къде мога да си поръчам?
×
×
  • Създай нов...