Jump to content

DT76

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно DT76

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Bulgaria

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. DT76

    HONDA e

    И аз го направих с надеждата че ще тръгне някой app… но греда, дори не виждам нещо ново…
  2. DT76

    HONDA e

    Пробвах едното с голям рейтинг--не работи…. Добре че пробвах с едномесечен наем…CarPlay Connect, с него опитах но не….
  3. DT76

    HONDA e

    Всъщност след няколкодневно каране, усредни разхода на около 14…. Явно е трябвало да мине време….да преизчисли нещо си
  4. DT76

    HONDA e

    Какъв среден разход имате градско каране? Дава ми около 27/100 което ми се вижда много, не я настъпвам, дали батерията е деградирала? Държа я навън, до момента беше не толкова студено, пусках парно, ама все пак от къде идва двойна разлика от други с подобен габарит?
  5. DT76

    HONDA e

    Колега, да те питам нещо, зареждал ли си навън, на открито при дъжд? Може малко глупав въпрос задавам, но при повечето електрички зареждането е някак странично и не се събира вода, при тая Хонда е малко като в аквариума от дисплея…. Като кошница в която има 220 волта и се пълни с вода…. Най вероятно е помислено, но все пак питам… видях че има отвори от които да се изтича, но дали е възможно при проливен дъжд да стане проблем?
  6. DT76

    HONDA e

    Добре де, какъв точно е проблема с локацията? Могат ли Бултрако нещо да направят? Логично е като представител на марката да защитят интересите на клиентите си а и това не им коства нищо?
  7. DT76

    HONDA e

    Лошо, мислех че когато направиш такъв продукт, ще имаш решение за целия свят, абсурдно е да си играем с vpn , с фалшиви адреси само и само са да намерим къде примерно сме паркирали, или да пуснем някоя екстра от разстояние….. Надявах се че все пак тези универсални app ще проработят, даже се замислям да купя едно, лошото е че нямат trial
  8. DT76

    HONDA e

    Има някакви универсални приложения, някой дали ги е пробвал? Примерно CarPlay Connect: Digital key , платен е, но все пак….
  9. DT76

    HONDA e

    Благодаря ти много, странно как колата има всичко, а няма елементарен апп, дори модели на Дачия си имат…….
  10. DT76

    HONDA e

    Благодаря много. Сигурно си пробвал и през VPN да смениш IP?
  11. DT76

    HONDA e

    Здравейте Има ли приложение за Хонда Е, за iOS, нещо като My Toyota примерно…. В App Store има много, но са или за генератори на Хонда, или за мотори…. Днес взех Хонда Е и още я разучавам. Не намирам никъде инфо, доста рових, може би не на правилните места. Благодаря предварително
×
×
  • Създай нов...