Jump to content

nojovete.bg

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    2

nojovete.bg last won the day on Септември 29 2023

nojovete.bg had the most liked content!

Обществена Репутация

15 Neutral

Относно nojovete.bg

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda e
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. nojovete.bg

    HONDA e

    Версия 71BA-0083-021 - Езикови корекции на испански и немски версии. - Подобряване на процедурата за стартиране на аудио системата в комбинация със задната камера, за да се избегне проблем с дисплея. - Подобряване на Wi-Fi настройките. - Превключете към състояние "TEL_MUTE", докато използвате режима за диагностика на свързване. - Подобряване на управлението на определени типове аудио файлове от свързано устройство. - Малка актуализация на сигурността на Android.Днес направих ъпдейта. Само не можах да разбера какво включва😀 Иначе след това трябваше отново да правя връзката с безжичния Android auto
  2. nojovete.bg

    HONDA e

    Днес направих ъпдейта. Само не можах да разбера какво включва😀 Иначе след това трябваше отново да правя връзката с безжичния Android auto
  3. nojovete.bg

    HONDA e

    За Android Auto забелязвам,че за да се конектне правилно трябва освен телефона да е свързан с Bluetooth към автомобила също и да ползва wi-fi от колата.Прави ми впечатление,че в последствие дори и да изключиш Bluetooth на телефона връзката между телефона и автомобила остава включена посредством wi-fi на колата.
  4. nojovete.bg

    HONDA e

    За приложението нямам нищо като информация, освен,че писах на Honda jp. и ми върнаха следното : "As Bulgaria is not listed above, you will not be able to download the app for now. Hope your country will be added in the future." Версия Advance е моята,със 17-ки,всесезонни Hankook дойде.
  5. nojovete.bg

    HONDA e

    Пробвах го това с безжичния Android Auto и работи при мен. Отделно ,детето се намеси леко по визията на дисплея😀
  6. nojovete.bg

    HONDA e

    Не съм й правил много снимки,като изключим на някоя зарядна станция... Автомобила е много специален,поне по мое мнение изглежда приятно,щом дори и на дечица им е интересен.За екстрите и комфорта няма какво да коментираме.При всички положения в страната едва ли се движат повече от 5-8бр. От месец юли сме й навъртяли 3500км и за сега няма оплаквания. Купена е от "Караток",като Чавдар Ташев откликна на всички въпроси от наша страна. Без да сме виждали автомобила на живо,хората направиха какви ли не снимки и описания,плюс безплатна доставка до Варна. Два пъти съм имал леки тревоги със зарядни, като единия беше по пътя Варна-София. На зарядно на Финес до Търговище (Ловна среща) не поиска да зареди. След около час мислене и разговори по телефона разкачих за 30сек.минуса на акумулатора и успях да заредя. Като разход в момента имам 14.2 Кара се основно градско и се зарежда в гараж на нощна. За мен най-хубавото в автомобила е тишината и комфорта,който предлага,което за такъв малък автомобил е направо невероятно. Варна-Созопол от 100% пристигнахме на 14% Варна-Велико Търново с едно зареждане за 10мин. в Търговище Не ми харесва,че по магистрала трябва да се кара леко(90км/ч),но така или иначе автомобила е градски и 90% от времето се използва в града. Поздрави!
  7. nojovete.bg

    HONDA e

    Привет от Варна! Тук мисля,че сме две Honda e 🤣
×
×
  • Създай нов...