Jump to content

Maria Boneva

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно Maria Boneva

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    CRV 3, 2.0 бензин, автоматик 4х4
  • Пол
    Женски
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Привет! Аз като начинаещ, но все пак с пресен опит от търсене и покупка, да споделя: Търсихме 2-3 месеца, в крайна сметка наехме едни професионалисти, които да правят оглед (предпочетохме да платим, но да намерим читаво, а возенето по сервизи отнема време и на практика е по-скъпо, а без проверка не бих си и помислила). Гледахме обстойно няколко коли (за София става въпрос и една в Пловдив). Като цяло трудно се намира нещо читаво и то само, ако е от собственик (или еднорог от автокъща, ама не ми се вярва чак такъв късмет да извади човек). Масово са си с ръжда, но то за тия години трудно няма да има отдолу. Със сигурност не гледай нищо под 19-20хил (за автоматик, понеже ние такава търсехме, за ръчните предполагам и по-евтино може да е Ок) пълно е със съмнителни от по 14-15хил, които не бих отворила и обявата. Има един в Пловдив, който внася само Хонда и отзивите са добри. Ние гледахме една при него, но имаше лек шум в двигателя. Има още налични при него с ръчна бяха май, може да го провериш (iHonda Plovdiv). Обясниха ми, че редовно се случва да имат и шум в задния диференциал, който е вероятно да се махне при смяна на маслото (нямаш гаранция все пак, но не е нещо необичайно). Ние в крайна сметка взехме гаражна от собственик (преди няма и месец), но имай предвид, че следях обявите (и форума) и още първия ден се свързвах с хората. Но пък търсех основно София, понеже с дете нямаме как да обикаляме далече, а и не ми се занимаваше да сменям номера. Горубляне - в никакъв случай По възможност с история/сервизна книжка, особено при автоматик. Всякакви дреболии по интериор, екстериор се оправят и аз лично не бих имала претенции (освен изявена ръжда по купето, като тази: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21686729945194225&slink=taasre ходих да я гледам, китосвана, с луфтове, ръжди..., даже не виках хората да я гледат професионално.) Докато не видиш на живо изобщо нямай очаквания. Важни са двигателя, скоростната, диференциал...всичко друго е малък дявол, поне това е моето мнение.
  2. Благодаря за съвета! Да, конкретно и финално се спряхме на Акорда 8-ма генерация, понеже ни влиза в бюджета и има всичко, което търсим. Знам, че е най-добре да се чака нещо добро да излезе, обаче от месеци сме вече без кола и с малко дете...с две думи - съвсем ни е спешно. Другият проблем е, че сме от София и ще е много трудно да търсим нещо по-далече (без кола и с малко дете, което няма кой друг да гледа...), иначе го разгледах този в Пловдив, но в момента май няма нещо подходящо за нас. Хвърлих око и на един, който предоставя услуга оглед и диагностика, ако много харесаме нещо по-далеч от София може би ще платим на някой такъв човек да отиде да провери. Тези в Скарто гледам редовно внасят Хонди, даже сега имат 4 Акорда. Надявам се все нещо да излезе читаво.
  3. Много благодаря за включването! Мен също ме притесни това с волана, лоста и седалката. Също на радиото, но една от снимките после си пишеше радио Фреш...? Много износен ми се вижда като цяло, сравнено с други обяви. Иначе им звъннах (близо са ми да ги видим така или иначе) и казаха, че колата била купувана от България и техен клиент (втори собственик) я продават защото си взели по-нова някаква... Тази втората обява, която писах я видях от автокъща изглежда много по-запазена и точно пък, че има и повече екстри, гледах във фейсбук групата доста публикуват и ревютата им са много добри, пък да видим. Вече нямам много надежда за автокъщи. Каквото и да гледаме, ще мине първо през сервиз преди да решаваме окончателно.
  4. Благодаря за бързия отговор! Да, видях забележките (от толкова търсене вече направо "развих" набито око). Просто се чудех, гледах също други дизели, макар и малко по-стара година 2хил.лв. разлика при същите километри, има и доста по-запазени... https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11685680673128454 И изчетох де що има информация по форума, трудно се задържат качествени автомобили по обяви за дълго време. Но така или иначе ще отидем на място да погледнем.
  5. Здравейте! Може ли някой да сподели мнение за тази обява: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11668072472854992 Нормално ли е да стои от Април? Иначе се отвратих вече от автокъщите, но тази изглежда читава на пръв поглед... С мъжа ми сме се насочили към Акорд 8 комби, автоматик и започвам да се чудя тази не е ли евтина като сравнявам други обяви...?
×
×
  • Създай нов...