Jump to content

Мартинк

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Мартинк

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda accord tourer 7th gen diesel
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Contact Methods

  • Skype
    Нямам

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Накладки преди година сменях, докато бях със старата помпа и потъваше педала нямаше задържане. Сега с новата задържат. Трета поръчах и тя не става, а поръчах от Полша уж там пишеше, че става за моята кола.
  2. Вече взех втора употреба и пак има разминаване. Освен предният собственик нещо да е барникал. За протокола съм трети собственик. Наръчникът за Хонда бая стриктно спазван.
  3. Вече съм на трети и този е в друг град... Вс друго ми оправиха само тва е мъката
  4. Щастлив собственик съм на accord tourer 7-ма и още по щастлив, че дизел мотора е страхотен, обаче имам следният странен казус. Закупих возилото преди година със спирачен проблем, потъваха спирачките и си казах, че една помпа не е проблем, обаче... Живеех в Бургас по времето когато в купих и я водих по сервизи, никъде не можаха да намерят такава помпа, летният сезон се изниза и трябваше да потегля за Пловдив, за да уча. Реших да я ремонтирам в Пловдив, там се намери такава помпа, но не пасваха тръбите, моите са 12мм а на помпата 10мм. Сложихме я чрез фитинги, чувал съм, че е честа практика сред японците. Станаха нещата, следващият проблем обаче изникна, започнаха да задържат спирачките и основно дясна задна. Когато натисна спирачката педала се втвърдява и колата сама спира, на престой в неутрална позиция на наклон изобщо не мърда, в рамките на 15 мин се втвърдяват до степен, че не може дори да се шофира. Водих я на второ мнение. И двамата майстори твърдят, че помпата не е за моята кола. Поръчах си втора ръка помпа, обаче ми пращаха несъответстващи, като едната беше за дясна дирекция Хонда(моята е с ляв волан), а другата тръбите бяха както следва: задна тръба хоризонтално, предна диагонално(моите и двете са хоризонтални), при което не може дори да се монтира. Реших да не рискувам повече, защото вече имам ненужна броня втора ръка вкъщи... Поръчах от чужбина, пак несъответстват тръбите. Започвам да си мисля, че предишният собственик нещо е правил или просто така си ги правят японците. Ако не е от двете, дали е възможно някъде другаде да е проблема? Проблемът не съществуваше докато не смених помпата. Моля за съвети и мнения, защото вече гоня втори месец без кола, а ми е нужна. Започвам да се отчайвам, но не искам да се разделям с колата заради такова дребно нещо, а и Хонда ми е мечтаната кола! Вече съм сменил почти всичко каквото има да се сменя по нея,от верига до турбина, свалихме всички спирачни апарати, раздвижихме ги, всичко за което се сещаме сме направили и за протокола майстора не ми е взел и лев досега, не мисля, че ме шани. Добър приятел е на мой такъв. Благодаря за отделеното време!
×
×
  • Създай нов...