Jump to content

HondaWannaBe

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно HondaWannaBe

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Габрово

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Да, и е Executive Plus. На снимки много ми допадна. Стопанина има автосервиз и автомивка. Каза, че колата няма абсолютно никакви забележки (ама то това май май всеки го казва), та каквото сам октрия като забележки, това ще е. Купил я е от Пловдив нов внос и доста рядко я карал, имал други автомобили, които ползвал като работни и с тази е навъртял 5000км ..така каза . Искам, стига да е 2.4 бензин автоматик Executive/Executive Plus и до 20 000лв. Такъв намирам само един в София на 16 500лв, нов внос , но стои от няколко месеца на обява и явно има защо. Като цяло нямам проблем да карам дизел. Както споменах по-рано, последните 4 години карах дизелово Е60 и въртящият момент на дизела много ми допада. Да, дизела има доста повече потенциални проблеми, но поради сбитият пазар и предлагане, нямам голям избор.
  2. Здравейте отново, днес се появи един Акорд (мисля че е фейсов) и изглежда доста истински и добре поддържан, до колкото може да се прецени от снимките и описанието. Какво ви е мнението, понеже смятам да ходя да го гледам тези дни. ЦЪК
  3. Колега, нещо не ми отваря линка. За какво става на въпрос.
  4. Какво мислите за следната обява: https://mobile.bg/11661244049315023 Цената е доста приемлива за 2.4 автомат.
  5. Да, явно не беше се усетил, че там ги пише реалните километри. Сервизният лист беше с дата Септември 2022г. Попитах го защо там е на 377 000, а на таблото пише 207 000 и той отговори "Така дойде от Холандия"
  6. Да, но половината ти си им ги навъртял, а аз тепърва ще въртя. Незнам какъв е ресурса на този двигател. Отделно като ще давам 18 000лв за Акорд, то поне да е автентичен. На всичкото отгоре два пъти ми каза цена 18 000лв и като отидох на място каза, че под 18 500 не му се давала. Тя е с летни гуми 19ки дот 2018. Като и купя и зимни 19ки за 1300-1400лв, да я регистрирам и обслужа...та тя отива на 21 000лв ...за кола 2009та на близо 400к км.
  7. Здравейте, ходих да видя колата. Като цялата добре изглежда, но има няколко забележки по екстериора - предна броня, преден капак и задна броня имат доста точки олюпена боя (най-вероятно от камъчета). Единият праг беше разлепен в задната част. Вътре е много запазена и единствената забележка, която открих беше една малка цепнатина на сгънлата на седалищната част на шофьорската седалка. Нещото, което най не ми хареса е, че при сервизните книжки и документи имаше едно сервизно листче от Холандия, на което пишеше 377 000км, а на таблото вътре беше на 207 000км. Помолих го да снимам VIN номера за проверка. Някой може ли да ми помогне в кой сайт мога да извадя информация за автомобила. VIN: JHMCW38809C230409
  8. Благодаря колега! Утре рано рано отивам преди да са ми я отмъкнали под носа.
  9. Да, колега, знам много добре. От една година следя обявите на тази автокъща и си бях казал, че искам да си купя кола точно от него.
  10. Да @Honda_Z, прав си, всички 2.2 са с един ауспух..тук явно някой си е играл. Дано единият не е декоративен В интерес на истината, цената е наистина висока, ако ги сравняваме от преди година и половина, обаче вижте в момента цените. Аз и за Пасат Б7 бях тръгнал, но тези които преди година и половина бяха по 14 000, в момента са по 18к-20к
  11. В интерес на истината, на Type S комбито задната броня е абсолютно същата като тази на обявата. Обикновеното комби дори не е с двоен ауспух.
  12. Вина ще го видя утре, но най-вероятно вече ще съм я и капарирал. Предполагам е executive изпълнение само с type s оптика.
  13. Благодаря! Благодаря също и за полезната информация! Задължително ще се похваля.
  14. Вече съм се уговорил с продавача за утре да ходя да я гледам, с готовност да я капарирам и да си я прибера през делничен ден, понеже ще трябват транзитни номера.
  15. Високата цена съм готов да я преглътна, стига да си заслужава автомобила. И без това в момента цените са литнали до небето
×
×
  • Създай нов...