Jump to content

blurred

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от blurred

  1. Извинявам се, че отново досажфам, но ако някой може да ми каже с кого да се свържа по този въпрос, ще съм също благодарен!
  2. Благодаря за съвета! Успях да направя няколко огледа - на колата от първия линк и няколко други, но предназначени за Европейския пазар. Впечатленията ми са доста добри от първата - стегната и приятна возия, с много добра динамика на мотора и лично според моите виждания, нормално пространство за пътниците, без да се чувстват притиснати или некомфортно. След това си направих разбор на видяното и логично ми изскочи въпрос, на който поне аз не успях да намеря информация във форума: - частите за Хонда 10/та генерация, седан, CVT, 1.5Т, 182к.с, предназначена за Северна Америка дали са еднакви с тези за същата такава, но предназначена за Европа? Питам това, защото успях да забележа, че има разлика в разположението на казанчето за чистачките при едната и другата кола, това може да означава, че има разлика и в частите.
  3. Здравейте, И аз, като някои от вас, съм решил да сменям старата колица, въпреки вярната си служба (и още продължава де) вече почти 10 години. Тъй като досега не съм имал Хонда, реших да се включа и аз в тази тема, с молбата за съвет или някаква информация, която е важна при покупката на употребявана Хонда. След немалко четене из различни форуми и статии, се спрях на бензинова Хонда Сивик 10/та генерация, седан, CVT, 1.5Т, 182к.с. в частност “Touring” версията (заради пълния набор от екстри). Доколкото се запознах, тази версия е предназначена само за пазара в Северна Америка и обявите тук са сигурен признак, че са внос от там. Като цяло има две обяви, върху които съм се спрял и смятам да ги видя в следващите дни: 1. https://m.mobile.bg/details/11656955003416067 2. https://m.mobile.bg/details/11650120804452953 Та накратко, върху кое трябва да насоча вниманието си при огледа,освен стандартното - за тропане, виене, цвят масло, липса на мощност? Благодарско предварително за помощта!
×
×
  • Създай нов...