Jump to content

jivetz

Фен
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от jivetz


  1. Линк: https://ato24.de/en/mobil-1-esp-5w-30.html

    Вид и количество: MOBIL 1 ESP 5W-30 1x5L 

     

     

    Стойност на поръчката: 41.95*2.15 = 90.19 лв

     

    Начин на плащане:
    - Чрез наложен платеж (до офис на куриер)

     

    Начин на получаване:
    - Доставка чрез куриерска фирма

     

    • Харесвам 1

  2. Ще прочета допълнително, чел съм и тук във форума,че заводския си е най здрав , спрямо другите не оригинални...РАзбира се, че ако е разбит ще се смени, но ако има още хляб в него защо е нужно...Оригиналния ли имаше механизъм за саморегулиране?И аз искам да разбера кои марки са най подходящи , тъй като не е лесен ремонт и не се прави всеки ден!!


  3. 1 hour ago, ceco_accord said:

    Редно е да имаш право на тест драйв. Хващаш пътя за Ловеч, на билото обръщаш и спускаш надолу на директна, или 1 предавка под нея, и не пипаш газта, докато не слезеш долу. Ако намаля доста, мини на най високата предавка. 

     

    Ако е в чужбина ме съмнява да има тест драйв ..там не е като тук :@


  4. Колеги, един въпрос  задаван е преди мисля, но при останалите проблема е бил при потенциометъра на газта, а при мен мисля че не е от това та..

    Когато съм изключил от скорост и с междинна газ примерно превключвам на 3-та скорост примерно, възможно ли е когато паднат оборотите да се задавя колата и да има едно привлачване, когато давам леко газ...Другия момент е пак давам на някоя предавка примерно 4-та  и давам мн леко газ и пак леко настъпвам газта и прекъсва леко, като че ли се задавя...Възможно ли е защото не съм я вкарал в обороти, да е от някоя дюза, от горивото или от горивния филтър....Някой ако се е сблъсквал да сподели...


  5. Toя мотор загрява бавно..при мен е идентично, само дето аз лично ползвам само парното, не виждам нужда да пускам и климатроника../поправетеме ако греша/И с това пускане на ХАЙ няма да оправиш положението,някъде беше писано за акорд че на по ниска температура се оставя на една две чертички да духа само, докато загрее мотора..

×
×
  • Създай нов...