Jump to content

jivetz

Фен
  • Мнения

    54
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от jivetz

  1. Аз отклоних малко,темата на колегата..Убедих се , че се сменят и двете, но на каква марка да се заложи..Оригиналните оем съединител и маховик или производните.Нека кажат колегите сменяли всичко..
  2. Ще прочета допълнително, чел съм и тук във форума,че заводския си е най здрав , спрямо другите не оригинални...РАзбира се, че ако е разбит ще се смени, но ако има още хляб в него защо е нужно...Оригиналния ли имаше механизъм за саморегулиране?И аз искам да разбера кои марки са най подходящи , тъй като не е лесен ремонт и не се прави всеки ден!!
  3. Ако е здрав маховика, и не е разбит защо да се сменя с афтърмаркет примерно? пп Питам тъй като и на мен ще ми предстои скоро време като гледам..А маховика не е малко пари.
  4. Малко инфо по темата, тъй като нямаше мн пшредложения..Оказа се поне за сега , че е от запекла дюза...На ниските обороти явно прави проблем..
  5. Това сега с новата формула ли трябва да е? НЕ Трябваше ли да е c2/C3? Хубаво е че Ато са почнали пак да го предлагат!
  6. Ако е в чужбина ме съмнява да има тест драйв ..там не е като тук :@
  7. Колеги, един въпрос задаван е преди мисля, но при останалите проблема е бил при потенциометъра на газта, а при мен мисля че не е от това та.. Когато съм изключил от скорост и с междинна газ примерно превключвам на 3-та скорост примерно, възможно ли е когато паднат оборотите да се задавя колата и да има едно привлачване, когато давам леко газ...Другия момент е пак давам на някоя предавка примерно 4-та и давам мн леко газ и пак леко настъпвам газта и прекъсва леко, като че ли се задавя...Възможно ли е защото не съм я вкарал в обороти, да е от някоя дюза, от горивото или от горивния филтър....Някой ако се е сблъсквал да сподели...
  8. Toя мотор загрява бавно..при мен е идентично, само дето аз лично ползвам само парното, не виждам нужда да пускам и климатроника../поправетеме ако греша/И с това пускане на ХАЙ няма да оправиш положението,някъде беше писано за акорд че на по ниска температура се оставя на една две чертички да духа само, докато загрее мотора..
  9. jivetz

    Photos

    Забелязано..в Толбухин
  10. и логото е претърпяло редизайн като гледам, препратка към миналото може би...?
  11. Да,благодаря, защото в магазините за крепежи нямат такива точно ...
  12. Привет, някой има ли идея от къде мога да си намеря-купя такъв болт за кутията на въздушния филтър..
  13. Хубав сайт и полезен..!Аз ли не виждам за дизела частите ?
  14. Да италиянката е продадена май..Ами аз карам дизел,и съм доволен, един колектор изпускателен съм сменил само, другото не го броя защото е консуматив..Един приятел си търси..Какво й има на пловдивската?
  15. Да използвам темата...Някой ходил ли е да ги гледа и какво ви е мнението,кой си заслужава повече.. според вас.. https://m.mobile.bg/details/11686933983191273 https://m.mobile.bg/details/11685872209870755
  16. При мен 06 фейслифта има опция и да не се нулира автоматично, само да си ги върти...elapsed time менюто мисля е за това..
  17. Което ми напомня защо европейските акорди нямат меню ойл лайф?
  18. @Krasi-mir Значи може да се ползва примерно за измерване на моточасовете след като съм сменил маслото да кажем?
  19. То това не е ли равно силно доло горе на моточасовете?
  20. Не е ли това меню по принцип което показва моточасовете?
  21. Някой наясно ли е на акорд 2.2 2006 , дали и как се зануляват моточасовете на таблото?
×
×
  • Създай нов...