Jump to content

S2K_Atom City

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от S2K_Atom City

  1. Аз си поръчах фланци 20мм поръчкови-280лв, за главината 64.1 към 74.1 и заспаха.
  2. Някой да продава,оригиналните джанти 18 за модела или да иска да ги смени за 17?
  3. На мен ми предстои смяна,даже си ги карам в багажника-ангренаж,водна помпа,хидравличен обтегач,обтегач,поръчах си от Бултрако и гарнитурката за Vtec-a,че малко тече от нея и една фтулка,която се сменяла всичко ми изезе 1050лв от Щатите поръчка 20-30 дни.В Бултрако ми искаха 1200лв с поръчка за 10 дни.Само трябва да намеря къде да ги сменя.
  4. Ако са заседнали и при теб клапите,трябва да я качиш на диагностика, да видиш дали ще ти даде тези грешки,да се изчистят и тогава да опиташ с ресет-а,а за линк мисля,че ще е трудно малко..това беше преди 3 мес иначе бих помогнал с каквото мога.
  5. Здравей,ако искаш остави ми тел да ти звънна направо,че не съм постоянно на компа.
  6. Не бях палил колата 3,4 дни,а акумулатора си беше за смяна..Трябваше да пътувам и,като тръгнах забелязах,че от лявата страна-шофьорската парното от двете духалки е хладко,а от дясно топлоСлед като се прибрах се разрових в Английските сайтова и прочетох,за какво става дума и намерих,тази комбинация как да се калибрира цялата система.Уговорих се с мой познат,който има диагностика и като я закачихме показа 5 грешки,а именно ел.клапи от лявата страна.Направих го точно както е описано и всичко стана,за секунди!Сякъш си рестартираш телефона🙂
  7. Здравейте и от мен 🙂Вече 6 мес съм собственик на Легенд KB1 2007г.Прочетох,за проблем с парното и бързам да споделя,аз как оправих моя проблем след като беше паднал акумулатора..Казаха ми,че съм за ново радиторче и т.н..глупости!В Английския форум на мерих как🙂Понеже,като беше паднал е изгубил сякъш памет и се прави-ресет или калибровка на системата!Задържаш бутона auto&dual едновременно,дава се на контакт след което връщаш контакта.Стартираш и парното идва само,само чуваш клапите как се разместват и парното идва за секунди😀успех на всички!
×
×
  • Създай нов...