Jump to content

Sakar

Фен
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Sakar

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Леджънд KB1 и Хонда CRV1
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Аз моето радио даже не мога да го подкарам и си мисля ,че имам проблем с антената, върти станциите, но нищо не хваща. Луда работа
  2. Значи да не го мисля много, просто ми направи впечатление спрямо црвто,че перките работят доста по дълго време преди да охлади двигателя,но може би се дължи на факта, че самият мотор е по-голям и има нужда от повече охлаждане. Иначе всички индикатори са си в норма. Благодаря ви.
  3. Здравейте на всички, Имам едно питане относно охлаждането на двигателя. Днес като се прибрах от морето и спрях пред нас докато сваля багажа и изпуша една цигара в рамките на 15 минути при спрян климатик перките изобщо не спряха да въртят. Това нормално ли е или има нящо нередно. Имам и црв там си включва и изключват перките.
  4. Ами в Пловдив мисля че сигналите са на добро ниво,но радиото постоянно върти и нищо не открива и RDS съм включил,но пак не става.
  5. Аз също ползвам трансмитър,но и той ми прекъсва за по пет секунди и пак тръгва и е много дразнещо. Ще пробвам с друг трансмитър .
  6. Колеги радиото не ми хваща никаква станция,каква може да е причината. Възможно ли е да ми е прецакана антената.
  7. Колеги някой да знае цената и от къде мога да си взема маркуча от въздушния филтър към дросела,че лекичко се поразцепил
  8. Проверих, 800 лв в Бултрако. Затова исках да пробвам първо на тресачка колата,но май ще е по добре да търся някой читав майстор който разбира от нашите коли. Някой ако може да ме насочи към някой добър майстор в Пловдив ще му бъда много благодарен.
  9. И не само по паважа и на най малките цепнатини и дупки по асфалта тропа и леко твърдичко се усеща предницата за такъв клас автомобил.
  10. Бяха счупени долните шарнири и доста тропаше,смених двата долни носача с оригинални от Хонда,плюс биалети и тампоните на стабилизиращата щанга,но тропането си остана и майстора се съмнява в амортисьорите аз също, защото усещам много твърда возия от пред, докато задницата не се усеща изобщо. Също така имам и Црв първа генерация и върви доста по меко,паважа не го усещам с него,но мисля тия дни да закарам леджънда на тресачка за амортисьори преди да ги сменя.
  11. Пичове,предни амортисьори за леджънда само в Бултрако ли има. Защото нищо не намирам и относно радиото никаква станция не хваща, дали проблема не се крие в антената.
  12. Здравейте колеги, вчера в най пиковия час моята легенда загасна на светофара и се наложи да викам пътна помощ до сервиза на мой приятел и той ми каза,че генератора не зарежда,та въпроса ми е на нашите машини рециклират ли се генераторите или трябва да търся нов и дали стават автърмаркет или трябва да е от Хонда.
×
×
  • Създай нов...