Jump to content

Dimitarpl

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Dimitarpl

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 23.01.1987

Profile Information

  • Кара
    Accord 2.2 i-DTEC Automatic
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. По спомен ще говоря, защото я закупих преди половин година. Сервизните функции са 20 на брой за година за 5 различни производителя на коли. Аз ползвам оргиналния софтуер, също така вътрре има някавви игри с които печелиш точки и може да натрупаш за да си активираш за още една година безплатно. Мисля че след това беше 20$ за година, аз вече имам 11 точки които се равняват на 11$. трябва да направя ревю и ще получа още 10. Опитах се да намеря информация в сайта им, но не успях, може да са махнали ограничението за колко пъти може да правиш специалните функции. Като цяло аз съм доволен, устройството ми струваше 80 лева и пристигна за 7 дни в бг, защото го имат на склад в Европа. Иначе тук в БГ гледам обяви че ги продават за 350 лева, можеби те ползват пиратския софтуер защото не споменават за това че се плаща всяка година. Съвет не се лъжете да си копувате от бг защото давали гаранция и какво ли не още там. За колегите от София, ако искате може да пием кафе на някоя бензиностанция и да ви покажа малката диагностика преди да я поръчате. Аз вече си реших проблема с ДПФ с премахване + ремап и изключване на EGR. В сервиза на PSTuning, Всичко ми струва 670 лева - 70лева за ДПФ ми намалиха защото им го оставих. Засега съм доволен как се държи колата и по показатели разхода е с около 3 литра надолу при мен.
  2. Здравейте, Аз ходя в един сервиз в Сухата Река. Ако все още не сте намерили, може да пишете да ви споделя номер на момчето да си запазите час.
  3. Да, над 10 пъти при които само двапъти фейлна. Отнема около 30 минути регенерацията, съвет покарайте малко колата докато достигне температура около 75 градуса иначе ще почакате доста на място да загрее. Интересното при мен беше, че над 10 регенерации и нито веднъж на изкара никакъв дим, все едно ДПФ е чист. Виждал съм на други марки коли, как при принудителна регенерация отзад изкарв едни черни пушаци.
  4. Здравейте, Аз също се мъча с този ДПФ вече половин година. Досега пробвах с различни добавки и дори си купих дигностика Thinkdiag MINI, защото друг начин няма за махане на грешката като светне с удивителна и трябва да се пусне принудителна регенерация, а е много отвратително като стане повреме на път и няма сервиз на близо да я регенерират . (Ако някой има интерес към диагностиката - закупена е от алиекспрес за 80 лева, във бг ги продават по 350 - не се лъжете същите са просто с голяма надценка) Та след половин година мъчене и пари на вятъра за добавки реших и аз да премахна DPF Филтъра и да ремапна двигателя. Записах си час при PSTUNING за следващата седмица, ще пиша след това да споделя как е колата след процедурата. За разлика от колега аз реших и да ремапна, че нещо ми се струва мудна.
×
×
  • Създай нов...