Jump to content

Chris_cbr

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Chris_cbr

  1. То се вижда колко знаеш , нека тука има хора който ще те подкрепят! Да оставим нещата така. Видях аз колко разбираш! Да няма лошо човек да направи реклама но реално да покаже как стават нещата. Желая ти да бъдеш здрав, щастлив, успехи в живота и начинанията! Не искам да се карам с теб!
  2. Аз казах ако пише Дот 3 и дот4, личи си че дори за 20г. Колко знае за цялостна смяна , не искам да обиждам никого. Аз съм сменил на много коли течност със сигурност повече от него и знам с какво съм се сблъсквал! Има си ред как се случват нещата , не като повечето сервизи 5за4ти. Ако някой се интересува от истинска и качествена смяна на течност и каквото и да е било бих съдействал на 100%
  3. Не мисля,че съм бил понякакъв начин агресивен. Аз не искам да правя реклама, бих прочел на всеки колата и бих направил адаптация напълно безплатно!
  4. Браво ти си про! Аз пиша самата истина да помогна на всекиго как се сменя наистина течност реално! Хубаво,че са такива като теб та да им оправяме колите след като ги сгомнясате! Ако мислиш,че всичко е лъжа ела и се обеди сам!
  5. Бих помогнал но съм от Пловдив! Имам професионални диагностични тестери!
  6. Не се лъжете,че е съвместима каквото си е дадено,че работи самата спирачна система и помпа от производителя това се слага! Може да прецакаш помпата! Случвало ми се е и на семинар в Австрия точно това се казва какъвто Дот е даден това се слага! Имам над 8г опит в сферата на автосервизните услуги и съм специализиран в спирачната система! Единствено е съвместима 5.1 със Дот 4, дот4+, Дот 3 не е съвместима с дот5 и дот4! Единствено ако завода производител не направил гумичките да държат на различната точка на кипене не сп.течност! В някой случай има use dot3 or dot4 става да сложиш 4 но не и 5.1! Има и only dot 3 трябва да се слага само тази.
  7. Здравейте! Спирачната течност се сменя няколко стъпки! Стъпка1: източва се старата течност от казана най-добре с машина за сп.течност! Измива се казанчето и се налива новата! Лашкат се всички пробки на колелетата! Винаги се почва от зад.дясно колело развиваш и пускаш с машина или на самотек 250мл на колело! След това зад.ляво, пр.дясно и пр.ляво! След като се смени течност пак се развиват пробките една по една и се наблюдава дали вади балончета- въздух!
×
×
  • Създай нов...