Jump to content

kilaruna88

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно kilaruna88

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда ЦРВ 2006, 2,2ддд
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Своге

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте колеги! Някой да е имал подобен проблем: При натоварване на десен завой се усеща едно леко притрисане. Започнах с преглед на полуоските. Старите определено бяха за смяна. Взех читави , като преди монтаж ги закарах в една фирма занимаваща се с рециклиране и казаха ,че са в много добро състояние. Монтирах ме ги ,но въпросното тресене остана ,но само при десен завой +газ. На ляв няма проблем. При спускане също няма проблем и на двете страни. Смених шарнирно болт (отпред дясно) и двата долни предни долни носача и не съм правил регулаж. Възможно ли да е това причината? Скоро видях ,че имам леко омасляване на връзката между кардана и деференциала. Някой ако е имал подобен проблем да сподели къде да търся евентуално проблема и каква може да е причината. Благодаря!
  2. Здравейте колеги! От скоро съм горд собственик на ЦРВ 2 ген. 2.2 Д. Проблема е следния: жилото, което регулира затварянето и отварянето на кранчето намиращо се на входната тръба на радиатора за парното не функционира ( когато въртя врътката от студено към топло от таблото ,жилото не се движи следователно и кранчето не се отваря или затваря) Механично пробвах, но след като освободих скобата от жилото и кранчето отваря и затваря. Самото жило има къс ход, може би се изважда и прибира около 1 см. ,Което е недостатъчно. Питането ми е някой знае ли от къде минава жилото и къде се захваща в купето. Има ли моторче което го движи и къде стои? Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем или може да помогне по някакъв начин ще съм много благодарен.
  3. Помощ! Скоро се сдобих с Хонда ЦРВ 2006, 2.2 дизел На път ми светна ЧЕКа и трябваше за махна клемите на акумулатора ,след което ми поиска код за мултимедията. Може ли да ми помогнете с него? Търсих някъде да е записан ,но така и не го намерих. P/N:39541-S9A-G510-M1 REF.NO.:BB714PH SERIAL NO:FDB22007981 Рама:SHSRD97906U113137 Благодаря!
×
×
  • Създай нов...