Jump to content

nasiht

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно nasiht

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda FRV 2006
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Ихтиман

Contact Methods

  • Skype
    Нямам

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Сменил съм ги с нови за хонда фрв. Значи не се показва грешката на 40км скорост, а на определено време след тръгването. Било е случайно това 40 км 🙂
  2. Здравейте, Развитие с проблема с абс. Смених абс сензора на предно дясно колело и нищо. Смених лагер главина и сега грешката изчезва, но когато вдигна 40км и грешката светва. Гася колата за по дълго време и като запаля свети грешката, но минавам 10 метра и гасне вдигна ли 40км пак светва. От какво може да е проблема?
  3. Купих си някои джаджи от алиекспрес и си изведох USB и AUX. 👍
  4. Ами звънях по обяви дето продават на части, но никъде нямат. Навсякъде ми казват, че били ги чупили и не могли да ги свалят. Аз го свалям лесно, незнам колко са клеясали при тях та да не могат да ги свалят.
  5. Цените са за нови, но според мен е важно дължината на самия сензор да е същата иначе кабелите са достатъчно дълги и ще станат.
  6. Днес минах през един сервиз и ми казаха, че имам перфектни спирачки, но според мен не е точно така. Ще видим след седмица като се прибера, че отивам на почивка. Спирачки имам, но трябва да натискаш доста силно. Освен това когато е запален двигателя и натисна спирачка и задържа педала леко започва да пропада. Пак нямаха възможност да ми вкарат в системата спирачна течност с налягане, накрая май ще прескоча до Дуневите в София,както писа колегата горе.
  7. nasiht

    ABS sensor honda FRV

    Искам да попитам някой дали е сменял ABS sensor с такъв от друг модел на Хонда? Дали сензор от CRV ще стане на FRV? Разликата в цената е огромна в България. 330 лева за FRV vs 50 лева CRV. В Германия сензора за FRV е 55 евро. Та мисълта ми е ако някой е пробвал нещо подобно ще се радвам да сподели. Благодаря! 😉
  8. Ами карах две такива хонди не бяха така. Има си проблем, утре ще я вкарам в един сервиз и ще пиша какво е станало.
  9. И според мен са два отделни проблема, но проблема със спирачките трябва да го отстраня възможно най-скоро, че е опасно. Има лек празен ход, не е просто мек. 100% не е хубаво обезвъздушена, а и четох във форума, без създаване на налягане само с припомпване на педала е мисия невъзможна да махнеш въздуха.
  10. Здравейте, имам Хонда FRV2006 2.2 дизел и проблем с мек педал на спирачките и светещи лампи на ABS, VSA и триъгълниче или нещо подобно. Интересува ме читав сервиз за хонда в Казанлък. Искам да ми обезвъздушат спирачната система с машинка. Според мен не е добре обезвъздушена, защото е обезвъздушавана само с припомпване на педала. Отделно ми показва проблем с ABS в предно дясно колело. Мнения и впечатления от сервиза Q-SERVICE НЕДЕЛЧЕВА-АУТО Христо Патрев 14, 6100 Казанлък. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...