Jump to content

disappear

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно disappear

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    e46 330xd
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Kardzhali

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Карам 3-литров дизел(m57b30 184hp)защото това е последният читав мотор от серията m57,има доста награди в Европа за мотор на годината,докато хонда не реализира 2.2-dtec и отнема короната на bmw и 3-литовият дизел си остава само за феновете на bmw.Забелязах че 6-степенна ръчна кутия,има някъде около 2004 август и след тази година,на автомат на съм фен,ще се разбере накрая покрай посоката😅 и каква хонда ще си взема.
  2. Мерси за инфото колеги,не бягам от дизела,просто ми омръзна да се разправям с дюзи през година,две.На мойта въпреки смяна на разпръскавач и т.н. пак създава проблеми,нафтата е пълна с какво ли не(сяра,вода...)не казвам че бензина е читав но поне е по-тиха от нафтова печка😅.Огледах се за 2.4 мотор,доста разлика в цената има но явно това е мотора на хонда.Странното при хонда е че не всички имат стандартните екстри въпреки че са 2005/2006год.а пък ако са снабдени с екстри цените са доста солени за разлика от други с подобни екстри.Явно при хонда качество за сметка на комфорт,но щом в Щатите са в първата тройка по продажба значи си струва да притежаваш хонда.
  3. Здравейте фенове на тази марка,искам да ви попитам за мнение за 1 акорд https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11615226628806894&slink=k1le82 тъй-като идвам от bmw e46 330xd sedan,не искам да влизам в спорове коя е по най... но тука доста четох за проблеми с рейка,съидинител и т.н. Тази хонда е доста семпла откъмто екстри,няма нищо освен климатроник,говорих с човека каза ми че закупувана от бултрако Варна и освен няколко шпилки на при сменяне на гуми,всичко друго е наред.Км.са и над 230.000 което за хонда мисля че не е дневен ред даже но никога не съм карал хонда,винаги съм имал коли минумим 180hp и нагоре.Четох тук че мотора е доста тих,динимиката е добра,въпреки че 156hp,просто се чудя дали да излея пари в кола която няма даже автопилот но пък е с euro5,не знам как е интерирора на хондата(мойта барака е на 342.000 още пластмасите не скърцат),с 2 думи какво да очаквам от тази кола.Ако админа сметне поста ми за офтопик да го изтрие.
×
×
  • Създай нов...