Jump to content

slichev

Фен
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

6 Neutral

Относно slichev

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Legend IV
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте. Някой ако има нужда от предни биалетки и тампон стабилизираща щанга. Чисто нови неотваряни. 100лв.
  2. https://www.rockauto.com/?carcode=1434517&parttype=6344 Аз от тук си го поръчах моя 20долара За 5 дена дойде
  3. За маслото моята я карам само извънградско между 2000 до 3000 об/мин. като си сменям маслото макс 8 000км ( 5w40 ) и до сега съм доливал само няколко пъти по 300-400гр.
  4. Някой правил ли е рециклиране на рейката? И ако да ако може да каже повече детайли като симптоми, цена, резултат и т.н
  5. Има доста клипчета в нета и статии от братушките по тази тема. Разглабяне си е, а има и доста гарнитурни който следва да се сменят. Оригинални ли поръчвате и на каква стойност са те? Защото има и алтирнативи от Американците като гледам Но като за на 20 000км който правя за година и половина ми се вижда доста честа процедура и скъпа най-вече заради самото разглабяне всеки път
  6. Колеги, Вие как процедирате и какво мислите по темата с регулирането на клапаните? Тъй като в книжката пише на 40 000км да се проверяват. В зависимост от гориво Газ/Бензин.
  7. Здравейте, колеги Възникна ми еветуално нужда от теглич и реших да поразгледам нещо из нета по въпроса, но на първо четене не открих нищо конкретно за нашите легенди само на 2 3 снимки в гугъл видях, че има с такъв. Някой от вас запознат ли е как стоят нещата?
  8. Здравейте, колеги. За жалост ще трябва се разделя с моята легенда на която дори неможах дори да и се нараднам. Има няма 1 000км. Но понякога и така се случва. Та ако има заинтересовани това е обявата https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11623009555379175&slink=kcu6nt Живи и здрави
  9. Съвсем леко ме подпря. Всичко друго изглежда наред. Единствената следа от удара "силно казано" е, че номера е съвсем леко хлътнал. Аз до колкото знам са и гърмели патроните 1 път и може да и е предишна болежка просто сега светна аз я имам от 2 месеца.
  10. Аз имам следния проблем по закона на мърфи една "булка" ме подпря на светофара и ми светна чека за системата за пешеходци. Има ли как да се изолира въобще или да се ресетне някак. Някой сблъсквал ли се е с този проблем?
  11. Както споменах днес ходих до Бултрако закупих 2-те пера за 46.13лв. в сайта им пишеше, че имат по 2бр. налични щях да взема и тях, но момчето там каза, че са последните. Смяната е елементарна. Прикрепям ти снимки на перата и номерата им ако са ти от полза и видео на един "чалъм" за чистачките който поне аз незнаех за да може да се вдигнат.
  12. В сайта пише наличност 2бр. локация Бултрако-то което е на ботевградско. Ще си покаже в понеделник пък като не ще чакам то и без това няма алтернатива.
  13. https://bmeshop.bg/index.php?route=product/category&path=1_12_127&bfilter=a79:63; Това е от online магазина на бултрако Аз съм сменял на друга кола само перака в понеделник ще мина да взема и за легена и ще върна резултат
×
×
  • Създай нов...