Jump to content

frujin

Фен
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно frujin

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 4.09.1969

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Колицата изглежда супер! Честито! Джантите къртят миФки също... Ама това крило дето прилича на пейка от парка .. много ли държиш на него?
  2. Колегата Oto Kluge пусна това в един негов пост. Аз обаче правя нова тема с мъглявата надежда за "sticky" тъй като ми се струва доста уместно. Ето пак линк към клипчето: http://vbox7.com/play:9a8a912e На тези които не им се вярва, ще кажа че разбирам от физика и механика достатъчно за да знам че това което видяхте на филмчето е абсолютната истина. Така че ... умната!
  3. ... 2000 година поне
  4. Не карай по-бързо от колкото ангела хранител може да летиЖалко ще е не за тебе, а ако убиеш някой невинен човечец...
  5. @sand0: Не казвам че е била скъпа или ефтина. Случайно я видях и се зачудих защо толкоз малко пари. Яд ме е само че не казват и не пише - ..
  6. Ей за тая ставаше въпрос:http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmen...&f1=details... след бърза проверка на VIN номера се оказва че хубавицата е била кола под наем и на 1-ви Фев. 2008 след челен удар става собственост на застрахователя (щети за над 70% от стойността и)ЕГАТИ шибаните тарикатчета "вносители на коли от Америка"
  7. Мерси за отговорите
  8. Момчета, това нещо СТРУВА ли си?? В България ще се намери ли поддръжка и т.н.? Искат и 25000 лв. - базов модел 160hp.
  9. Добре де хора ... Няма ли някой дето верно да кара Type-R и да каже как е??? Вярно ли всяка бабунка го удря в бъбреците или Jeremy Clark малко прекалява (аз мисля че прекалява ... ма знам ли!) ...Разберете ... обсебен съм от Type-R и ако не се намери някой да помогне верно ше се набутам за такава
  10. Мерси за отговорите момчета.. Ама един тъп въпрос имам ... Type R става ли и да се кара ей така .. до работа и обратно освен за другото? Забравих да кажа .. за FN2 става въпрос.FN2 шасиП.С. Не виждам как мога да се кача и да пробвам като в Honda нямат test-drive такъв модел а пък аз не познавам никой с такава
  11. frujin

    Civic Type R

    Здрасти, Абе хора, нещо ми е влязла мухата в главата и само Type R взех да сънувам. Обаче навсякъде разправят че е ПРЕКАЛЕНО твърдо окачването .. дори за такава кола. Та взех да си мисля и за Type S. То е ясно че са различни категории тия двете ама и аз не съм некъв гонкаджия. Може да се окаже че Type S ще ми свърши работа. Уфф .. де да знам .. Дайте малко съвети??
  12. Мерси за отговорите! За задните червени ставаше въпрос (уф, как забравих да кажа) ... Щифтчета значи .. ок, ще видя дали ще се справя.
  13. Здравейте!От 1 седмица съм горд собственик на Хонда Акорд, 1999г, 5 врати. Вече съм влюбен в таз кола, след 7 години каране на Ситроен Ксантия! Обаче ми изчезнаха габаритите та ме гони магистралната полиция онази вечер :D Как да му се невиди се сменят?? Не намерих начин да отворя там дето би трябвало да са крушките. Тъп въпрос знам .. ама съм тотален новобранец
×
×
  • Създай нов...