Jump to content

svetlin_peshev1

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно svetlin_peshev1

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    хонда акорд 7 2006 година
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравей.Имам Хонда Акорд 7 генерация 2.4 бензин автоматик. Да ви попитам някой знае ли къде мога да направя ремап ,при който ще се получи добре . Да е в район Варна или близка град . Благодаря,ви
  2. Аз сложих и изолация бутомна по ламарината и още една по самата кора ,но говорителите са 90 w новите и оригиналният усилвател не може да ги захрани на пълно .Зад централната колона но от коя страна е от страната на пасажера ли ?
  3. Здравейте.Имам Хонда Акорд 7 генерация executive ,музиката ми е оригинална на Пайнер .Знам ,че колата има заводки усилвател в купето за музиката ,някой знае ли къде се намира в колата той .Смених тонколоните с по мощни на Пайнер и виждам ,че не може да ги захрани с пълният им потенциал ,затова искам да сменя усилвателят с по мощен ,но да използвам старата инсталация . Благодаря предварително.
  4. Здравейте колеги .Някой може ли да ме насочи къде мога да направя ремап на акорд 7 генерация 2.4 бензин .
  5. Здравейтe. Искам да закупя масло за скороsтната кутия за акорd 2.4 бензин автомат. Ще ми трябват 3 литра. Каква би била цената ?
  6. Благодаря ,ще проверя. За сега ще наблюдавам как се държи с този който сложих от дизелова незнам дали оказва влияние това на вървенето на автомобила .
  7. А този номер къде е ,видях отзад на потенциометъра пише keihin и има номер там но сега като е сложен трудно да го видя няма място ,видях в една статия ,че сте поръчвал от Китай потенциометър имате ли линк случайно на обявата?
  8. Здравейте.Пиша ви относно това ,че имах проблем с потенциометъра на газта .Колата влизаше в авариен режим заради него .Снехме го днеска с такъв от дизелова кола 2.2 140 коня ,а моята е 2.4 190 коня автоматик .Да ви попитам има ли разлика в потенциометрите при двата автомобила .Имам чувство ,че колата сега не се форсира както със старият .
  9. Благодаря ти колега за отговора ,аз тез дни бях купил един афтър маркет полуоска от дясно моята е автомат ще я сложа да видим дали ще има ефект ,че е супер неприятно марката е на часта NTY незнам дали е добре ,каза че масова такива слагали хората , ако тре ще търся от морга,но дали ще е по добре там няма гаранция .Оригинала полуоска ми казаха ,че е над 1000 лв ,това е прекалено много . Колата я имам от седмица и се почнаха проблемите ,не знаех за тези техни проблеми преди да я взема ,явно си им е детската болест това .
  10. Здравей ,колега да те попитам как си оправи проблема с тресенето аз имам същият проблем при ускоряване усеща се от дясно купих полуоска , но един майстой ми каза че няма да стане с тез корейски части трябвало само оригинална или от морга втора употреба.
×
×
  • Създай нов...