Jump to content

Wonder

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Wonder

  1. Всъщност не е гредата зад бронята, объркал съм се и пиша глупости. Гредата, за която говоря, се вижда през долната решетка, която е под номера. Мисля, че трябва да минава под радиатора (или пред него, не съм сигурен), но от удара се е задигнала и завила и го подпира отдолу и леко отпред. Трябва да видя дали без да свалям бронята ще се види на снимка. Швейцарецът е блъскал някое колче или знак.
  2. Ясно е, че ще се оправи. Благодаря ви!
  3. Здравейте! Извинявам се, ако съществува подобна тема, но не успях да открия. Карам Акорд 2004 г. При покупката знаех, че е блъскан, но на по-късен етап разбрах, че челната греда (тази зад бронята) е доста по-крива, от колкото се виждаше на пръв поглед. Опира в радиатора и той е постоянно под напрежение. Единият тампон е напънат, не си играе в гнездото и не се обират добре вибрациите, което в един момент ще си доведе до спукване на радиатора. Има и други странични ефекти, като цъфналата броня от едната страна. Както и да е. Иска ми се да сменя или изправя гредата. Можете ли да ми кажете как е хваната гредата? Дали е възможно да се разглоби или ще се налага рязане и заваряване след това. Ако е на болтове, директно да взема нова греда, а да не се оптивам да изправям моята. Поздрави!
  4. Не си ме разбрал и вадиш ножа. Говорех за претрисането на 2000 оборота. В друга тема във форума момчето, което беше вдигнал темата, беше говорил с майстор, който му казал, че не е задължително тресенето да е от каретата. За 1500-те оборота на студено просто благодарих, защото не знаех, че е нормално.
  5. Благодаря ви! Ще проверя какво се случва с каретата. Четох, че е възможно и неправилно изгаряне, но ще трябва да си намея човек с хубава диагностика. Претрисането го усещам само в движение, но и не съм го тествал на място да държа 2000. Автомата още не съм го обслужил, но май няма да е лоша идея да го направя. Иначе след като загрее, си държи 650 оборота, нямам проблем с ниски за момента.
  6. Здравейте, От няколко дни съм собственик на Honda Accord, 2004г., 2.4, автомат. Направих първоначално обслужване, но не я бях карал на дълго след закупуване. Единият проблем е с претрисане на 2000 оборота. След отнемане или подаване на газ изчезва. Видях минала тема, но нямаше някакъв ъпдейт каква е била причината и дали е оправен проблемът. Другият проблем, който забелязах вчера е, че при палене на студен двигател, колата държи около 1500 оборота няколко минути. След като загрее, този проблем изчезва и си държи нормално обороти след палене. Всякакви идеи биха ми били от полза, за да коригирам проблемите. Надявам се да съм в правилния раздел. Поздрави!
×
×
  • Създай нов...