Jump to content

isp

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от isp

  1. Здравейте, прочетох из форума за чистачки, но така и не намерих какъв е размерът на чистачките за Honda Accord 7 2003 (190 коня). Може ли да споделите какъв е размерът, защото се спрях на чистачки ALCA и искам да поръчам, но да не объркам размера. Благодаря предварително!
  2. Здравейте, Миналата година (октовмри месец) закупих Хонда Акорд 2.4 (2003 година) и не бях сменял маслото на скоростната кутия. Сега искам да сменя маслото на скоростната кутия, която е автоматична и да попитам - може ли да ме насочите къде да го сменя в София? Също така бих благодарен ако ми кажете какво трябва да е маслото и долу горе каква е цената на литър или както върви, че не съм много запознат. Благодаря предварително на всеки отделил време да отговори.
  3. На колко километра се сменят тампоните на двигателя, защото и аз съм със същия двигател - К24А3? Благодаря!
  4. Здравейте, предстои ми смяна на: - маслото на двигателя - въздушен филтър - филтър купе (климатик) - филтри на газов инжекцион Може ли да ми препоръчате място в София, където мога да обслужа и да подменя горе споменатите неща. Ако имате възможност да дадете и телефон, на който да се обадя да запазя час ще съм ви страшно благодарен! Долу горе може ли някъде също така да видя какви са и цените за смяна на филтър и т.н. Маслото аз ще им го оставя понеже си го купих скоро. Благодаря!
  5. Линк: https://www.ato24.de/de/motul-8100-x-clean-5w-30.html Вид и количество: Motul 8100 X-Clean+ 5W-30, 1x5L Стойност на поръчката: 33.95*1.9675 = 66.80 лв Начин на плащане: Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: чрез куриер
  6. аз също взех същите гуми и точно от автогуми и за сега съм доволен. ще видя как ще са като (ако) падне снега
  7. Благодаря на всички за отговорите. Това, което разбирам е, че сам трябва да си закупя маслото за скоростната кутия, нали така? Голу доре можете ли да препоръчате колко литра да закупя или това вече зависи от това колко трябва да се долива? Колата не е купена от София и собственика ми даде следната бележка: Като днес сутринта снимах и километража на следните километри: По спомен мисля, че ми беше казал, че на 10 000км сменя масло на двигател и филтри. Трябва да го попитам тези дни.
  8. Здравейте на всички. На скоро си закупих Хонда Акорд 2.4, Автоматик, Бензин/Газ, 2003-та година и за първи път в живота си карам Хонда и автоматик. Имам няколко въпроса относно обслужването: 1) На колко километра трябва да се обслужи маслото на скоростната кутия? Какво масло трябва да ползвам, човека, от който купих колата ми каза - MotuL 5w30 2) На колко киломентра трябва да се обслужи маслото на двигателя? 3) Къде мога да ходя да обслужвам колата и бихте ли ми препоръчали добро място, където да разбират от Хонда? Бях се разчел из форума за сервиз Омбре, но не разбрах дали все още функционира? Благодаря на всички, които ще отделят време да отговорят.
  9. А може ли съвет какво да гледам при огледа на колата? Както споменах, ще бъде закарана на сервиз също така.
  10. Може ли съвети и мнение какво е добре да се гледа по време на оглед на колата? Също така задължително ще я закарам на сервиз, за да видя какво ще ми кажат и там
  11. След четене из форума - особено темата всичко за Акорд 7-ма генерация. Спрях се на една кола, на която ще видите линк по- долу и ако може да споделите някакви мнения по снимки, ще е много полезно за мен. На всички, на които съм споменал за избора ми на кола ми казват, че за тази година - парите са много, но според мен има защо. Остава сега да се свържа с човека и да си уговорим среща. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11562842908506182&slink=h49183
  12. Корсата е ръчка и е на нашите, а автоматика, който бях карал беше Audi A3 и е на мой приятел.
  13. 1-ви личен автомобил ще ми е това, карал съм колата, която имат нашите и тя е Opel Corsa, карал съм автоматик на един приятел и много ме зариби автоматика.
  14. Здравейте, От скоро гледам коли и бих искал да си закупя автоматик. Бюджета, който имам е 15 000 лева, но ми е доста трудно да избера и не знам като цяло кой модел да гледам. Много ми допадат Civic и Accord. Та, тук със сигурност има хора, които разбират много, много повече от мен, а и има хора, които имат опит с Хонда колите и по- точно автоматиците. Може ли да ми препоръчате - какъв двигател да гледам и търся, за какво да гледам и проверявам по време на тест на колата и като цяло за 15 000 лева, мога ли да намеря нещо изгодно. Благодаря предварително на всички, които ще отделят време да помогнат.
×
×
  • Създай нов...