Jump to content

bobi_jeri

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно bobi_jeri

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    CR V
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Казанлък

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, карам хонда црв мк 3 ръчни скорости 2009г 2.0 150коня бензин.Карам колата вече 2 години, но при тези цени на горивата се замислям за поставяне на газав инжекцион. Изчетох доста по темата и се спирам на 3 марки. BRC plug and drive, Romano antonio obd и накрая landi . Кой от модели бихте препоръчали? Мнение за омазнител на клапаните да или не,поставяне на емулатор да или не, възможност за впръскване на бензин над колко оборота,мнение за големина на тороидална бутилка на мястото на резервната гума като патерицата остане там. И не на последно място препоръки за качествен монтаж. Благодаря предварително.
  2. Здравейте, по последни данни от сервизната книжка автомобила е бил на 127 000 км през 2015г. По manual пише че клапаните се регулират на 100 000км и на всеки 40 000км пробег след това. Към момента колата работи много тихо и равномерно няма промяна в оборотите. Поне това четох че е признак за реглаж. Бих искал да Ви попитам за мнение. Другото ми питане е относно смяна на пистов ремък. Лесно ли става, мога ли да го сменя сам или по добре сервиз.
  3. Здравейте колеги. И аз да се похваля с новата придобивка хонда црв мк 3 2009 г. 2.0 бензин. За път карам японски автомобил и съм много приятно изненадан. Колата е със 6 мт и върви доста прилично. Много е тиха дори и при скорости над 150км в час. Много добре обезшумена. Досега карах опел зафира А 2.2 бензин газ 2002г 147коня и правя съпоставка с нея. Нищо че хонда е по тежка със 150кг върви повече от зафирата. Единственото има леки вибрации след включването на климатика на четох че е нормално. Колата е обслужена сravenol 5w40 за двигател и същата марка диференциал и скоростна кутия с филтрите без горивния, казаха ми че се сменя като се сменя помпа, но видях че има сервизен интервал за смяна на 120 000км. Имам питане да пипам или не . И другото ми питане е относно реглаж на клапаните. Пише че след 100 000км се прави на всеки 40000км пробег. В момента колата е на 157 000км. Какво ще ме посъветвате. По принцип смятам да я газифицирам при маркони в русе но тази година ще изкара на бензин. В момента средния разход е около 9 /100. Охладителната течност беше под минимума . Долял около 750 мл концентрат на ravenol син пишече покрива спецификации на хонда. Бих искал да Ви попитам за признаци на тръгнала верига. В общи линии това е за 300км пробег.
×
×
  • Създай нов...