Jump to content

areveivo

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно areveivo

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Джаз 1.4
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благодаря много за бързите отговори ;д Купих колата преди 5-6 месеца и не съм спрял да му мисля за всяка една дреболия която се появи.. Друго си е когато чуеш мнението на 4-5 човека с повечко опит
  2. Здравейте..На няколко пъти забелязвам петно върху гумите на различни места. Започнах да ровя из интернет и това което намирам е ,че е възможно да е теч на цилиндърчета (не що което илиза честно на джазките) или трансмисионно масло..Странното е,че ми се е случвало да забелязвам това петно на няколко пъти, но пък никога не е имало нацапано под гумата..Вмомента съм с нови гуми и нямам теч. Но на старите вече поне 3 пъти засичам това петно на различни места. Веднъж на лява задна гума, дясна задна и предна лява. Ходих до сервиз и мастора ми вика да не би някоя котка да се била испикала.. Пълни глупости..То не е веднъж да ми се е случвало а няколко пъти. Казах му да провери да не е теч на цилидърчета... Каза ми че е направил проверка и е нямало никъде теч. На няколко пъти проверявам дали имам нивото на теноста е мръднало. Ами не е.. Е добре от къде идва това шибано петно? Гледам дори по снимки в интернет и точно това ми излиза, теч на спирачна течност и снимки с такива петна по гумите.. Та реших да пиша тук ако на някой му се е случвало да даде акъл..
  3. Ако някой изобщо попадне тук. Решението при мен беше да използвам ключа. Завъртам го надясно докрай и в същото време дърпам дръжката и се отваря. От както стана тая случка го отварям по този начин.
  4. И аз го имам същия проблем. По скоро аз бих го описал като пукане. При мен е само когато правя ляв завой и с ниска скорост 20-30 км/ час. Закарах днес моя джаз при майстор и ми каза,че е каре. Даже направи няколко обиколки да я чуе.
  5. Здравейте преди няколко дни купих джаз и ми излезе проблем с багажника. Затворих четирите врати с дистанционното на ключа. Добре заключиха се. Реших да проверя дали и багажника е заключен.. оказа се че не е. Затова го заключих ръчно с ключа. По-късно се върнах при колата и багажника не иска да се отваря. С баща ми свалихме кората на багажника и гледахме по механизма и нищо. Той ми каза,че при неговата кола (не хонда) е имало същия проблем преди няклолко дни (дори и назад във времето) и е мръднал механизма с ръка и багажника се отворил. Опитвахме какво ли не .. Въртене с ключ , с дистанционното...И не става. Най-лесно ще е при авто ключар.. И въпреки това реших да отворя тема. Може би има и по просто решение,което не виждам? Някой на когото му се е случвало?
×
×
  • Създай нов...