Jump to content

tomekki

Фен
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от tomekki

  1. Здравей, Може ли снимки, понеже виждам, че обявата не е достъпна? Ако е същата, за която си мисля, то продавача ми беше дал номера на Рамата й и бях видял в carfax, че е тежко удряна и с превъртян километраж. Но не знам дали е същата, дано да не е .
  2. Здравейте, Някой да познава добър сервиз за преглед/ диагностика на СРВ в Ботевград? Мерси
  3. Благодаря за разяснението, значи е с 4х4.
  4. Да, аз в Карфакс видях, че пише Front wheel drive w/4x4, което наистина може да означава БЕЗ (without) 4x4. Моля за помощ някой ако познава тези съкращения. Мерси
  5. Ясноо, добре благодаря ти. Ще я огледам пак днес. И в САЩ има модели само на предно. А червената пише, че е All wheel drive, което е ок. Но не знам дали правилно ги изписва Карфакс.
  6. На тази сивата СРВ 2008 EXL ме притесни ръждата на това място (Мисля, че от снимката се вижда).
  7. Здравейте, отново, Гледам на колите рипортите в Карфакс та попаднах на следното описание : 2008 Honda CRV EX FRONT WHEEL DRIVE W/ 4X4 и 2007 CRV EXL ALL WHEEL DRIVE Та въпросът ми е горната от 2008ма е с предно, но при буксуване се включва и 4х4, а другата е с постоянно 4х4? Или просто Карфакс се е шашнал та ми ги изписва по различен начин. Мерси за разясненията.
  8. Здравейте, благодаря за отговора! А къде по сивата се вижда ръждата? Мерси
  9. Някой мнение за тези две CRV-та от автокъща Car zone в Младост? Мнения за автокъщата? https://www.cars.bg/offer/5df0abb7becfbd274112b3a2 https://www.cars.bg/offer/5e6265ab7e75ab1e337db8f4
  10. Добре, благодаря! Ще търся 2.4 определено.
  11. Благодаря за точния отговор! Естествено, че говоря за автоматик. Насочил съм се към бензин, понеже казват по ревюта, че е по-малко проблеми създавал от дизеловия. Вече мисля, че не си заслужават няколко хиляди отгоре за +14 коня.
  12. Някой мнение за тези две CRV-та от автокъща Car zone в Младост? Че и аз ги гледах
  13. Да, разбирам, но 180 к.с фейслифтовата 2010 г е скъпичка и се чудя дали си заслужава с 16 коня отгоре спрямо 2.4 Втек американската 166 к.с.
  14. Ясно, а иначе когато се изпреварва на междуградски път лесно ли е? Смисъл не трябва да се набираш на волана като изпреварваш в кратко разстояние? Питам, за да знам дали да търся по-мощния двигател 180 к.с от 2010 г фейслифта.
  15. Въпросът ми е ако сме 2ма с едно бебе и багаж на магистрала дали ще си изпреварвам без да се клати цялата кола. Идвам от Опел Зафира
  16. Здравейте, Може ли да ми кажете как се кара Хонда СРВ 2009 2.4 Vtec (166 к.с.)? Въпросът ми е дали конете му стигат за килограмите ? Мерси
  17. Здравей, Предполагам някой има опит с маркови мултимедии, освен китайските, искам да знам какви цени са и какви функции имат. Мерси
  18. Ами искам да сравня цените и на двете. А иначе не мисля китайска да слагам, а нещо марково например на Сони или др. мултимедия.
  19. Здравейте, Интересува ме как стой въпросът за монтаж на камера за задно виждане и мултимедията отпред при CRV 3та генерация? Има ли оригинални на Хонда такива - в смисъл да отидеш в сервиз на Хонда и да ти ги сложат камерата + мултимедията? И какви са цените ако някой е пробвал в Хонда сервиз и в неофициален такъв? На всяка Хонда 3та генерация ли може да се сложи мултимедия отпред? Мерси Лек ден!
  20. Това чаках като сравнение. Благодаря ти за изчерпателната инфромация за двете коли! Ще снимам като дойде. Мисля да отида и на Хонда събора този уикенд да видя там дали ще има някоя подобна.
  21. Колко средно ти харчи МДХ градско и колко извънградско? Мерси
  22. RDX - а има SH-AWD, иначе 10К е напълно реален бюджет за Акура 2008. Както казах сметнал съм колко ще ми е транспорт + технотест и т.н. от приятел дилър. Видях, че Акурата се газифицира и върви добре именно защото е с турбо.
  23. Здравей, да във ФБ съм писал също. Там писах след поста ми тук, намерих я в последствие. Иначе гледам и МДХ Акура, ама много харчи. Това нещо е звяр за градска среда...тежка и на размери е огромна. Иначе няма спор, че е мощна и здрава. За мен СРВ е лоу кост Акура РДХ.
  24. Здравей, благодаря ти за съветите! Да, знам, че има комисионни и др., но имам приятел, който се занимава с това в САЩ и ще ми стъпи доста по-ниско всичко отколкото да мина през фирма в България. Иначе за сега съм повече към Акурата, заради 4х4 задвижването и скоростта, която ще ми докара повече сигурност при пълна кола. Мисля, че за една броня или нещо друго (ако се наложи) ще изчакам все 1-2 седмици. А и да не говорим, че до 5 години ще са все по-срещани в България.
  25. Бюджетът ми е до 10 К, така че по-нова трудна ще намеря, максимум 2009та година, а вече 2010 с много счупени елементи по бронята. Добре, писах на Иво Ленков, ще очаквам отговор! Мерси за отделеното време!
×
×
  • Създай нов...