Jump to content

Valio_BG

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Valio_BG

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Audi A4, CR-V 3 iCDTI
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Contact Methods

  • Skype
    doktu09
  1. Благодаря на всички за съветите, ще се възползвам от всички. Климатика вече работи отлично на цената на нов компресор, кондензатор и фреон. Равносметката 1000+лв, но това беше включено в пазарлъка. Това е добре да го има впредвид всеки, който пазарува кола с неработещ климатик. Приказки от типа " ще го допълним и тръгва ... " са класика. Относно фаровете, прочетох темата и ще пиша в нея, за да не разводнявам тази.
  2. Благодаря за пожеланията колеги! Крайната цена бе 12500лв. Вече я регистрирах, обслужих и поразгледах. Към забележките има: 1. Ляв кормилен накрайник 2. Питата на климатика - след подмяна с нова все още не работи системата. 3. Счупен лост на задния сензор на самонивелиращата система за фаровете. Имам съмнения, че въобще работи тази система, но няма грешки на таблото. Възможно ли е фаровете да завиват? Общо взето е това към момента. Към положителните аспекти, позицията на шофиране и седлаките са супер.
  3. Благодаря за менията колеги, Днес ходих да я видя и взема. Давам обратна връзка за колата: 1. Пали и върви добре и стегнато; 2. Забележки отвън и отвътре (все пак не е нова); 3. Климатик, не работи; 4. Свети и има звуков сигнал за това че системата не може да разпознае употребата на предпазен колан. 5. Дистроника и камерата за заден ход работят, навигацията не знам. 6. Взех я с коментар на цената надолу без гумите със споменатите забележки. Сега изтеглих сервизната книжка, за което също съм благодарен на колегите! За днес толкова, дано имам късмет. Вече сте +1. 🙂
  4. Здравейте отново колеги. Можете ли да дадете мнение за тази обява: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21583337871293524&slink=fe5j9a Благодаря предварително!
  5. Здравейте колеги, Честит празник! Реших да се присъединя към форума преди покупката на CR-V 3 дизел и да почерпя полезен опит, за да има happy end. Намирам доста полезна информация във раздела, особено за шумовете след смяна на ангренажната верига. Това, на което не намирам отговор и ще се радвам някой да сподели опит е следното: - При оглед на кола от автокъща след палене почуква клапан на празен ход. При повишаване на оборотите шума изчезва. Появява се отново след кратко време на празен ход. Наясно ли сте каква е причината да се появява подобен шум. Надявам се този тема да е подходяща за въпроса ми. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...