Jump to content

CrownedSeeker

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно CrownedSeeker

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Accord 2006 2.4
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Contact Methods

  • Skype
    none

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Първо, едно мерси за отговорите! Днес минах през Юби Ко, че вече си бях поръчал да ми докарат някакви части за смяна (биалетки, един лагер и един спирачен диск). Та викам тъй-тъй съм отворил темата, поне да кажа някакво впечатление. Равносметката от деня е следната: Спирачен диск, биалетки (2 броя, една предна - една задна), лагер, ремък (с още нещо, което не помня какво беше), свещи (пълен комплект), горивен филтър, антифриз и още нещо, за което изключих какво беше - 1040кинта + труда. За качеството на свършената работа не мога да говоря, заради липса на опит и знания, но съдейки по коментарите ви до момента + факта, че всичко беше поръчано оригинално съм склонен да мисля, че не е толкова зле като цена. Нещото с което ме спечелиха тея пичове е, че днес отидоха в сервиза с 30 минути по-рано, за да мога да оставя колата преди да тръгна за работа и ме изчакаха малко след края на работния ден да я взема, тъй че май успях да си намеря сервиза, в който ще си ходя.
  2. Трудно се кара в задръстване на т'ва, дейба https://www.youtube.com/watch?v=FaDeqrAf61g П.п. някой ако ме светне как се embed-ва видео в т'ва нещо, ще съм благодарен xD
  3. Здравейте пичове! Наскоро си купих първата кола в живота, Акорд 2006-та, автомат, 2.4 и съответно първата ми работа беше да я закарам в сервиз да я стегнат малко (масла, филтри и прочее). От къщата, от където я купих ми препоръчаха сервиз, в който да я закарам (Цялата работа се развива в София). Закарах я аз, само че . . . нещо цените не му се струват много реалистични. Масло на двигател, масло на скоростна кутия, филтри за двете и филтър на климатика - 450 лева, което честно казано ми се струва малко множко. И другото, което малко ме усъмни е факта, че като стана дума за смяна на свещи ми казаха, че тази специално е с иридиеви свещи, които са по 60 лева парчето. Понеже ми се стори малко множко, реших да се поразтърся и не успях да намеря свещи за над 30 кинта, та почна да ме гложди дали пичовете от Юби Ко не са ме качили на черешата, щото съм още "зелен" или просто параноята ме тресе. В случай, че съмненията ми са основателни, можете ли да ми препоръчате сервиз, където бих могъл да отида ? Мерси предварително!
×
×
  • Създай нов...