Jump to content

Деян

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Деян

  1. Гледам че си писал на тема че си с 215 65 16 гуми не ти ли опират? 

  2. А от къде се копува такава тапа? Понеже сега парното е ок когато се движа но като я оставя на едно място започва да духа хладно и мисля че точно това се случва. Маркучите към испарителя парят а тези към парното не толкова!
  3. Днес я покарах повече с доста повече напъване и явно се обезвъздуши и най накрая имам парно. Благодаря на всички включили се по темата!
  4. Ами мисля че е най високата точка както се изрази. Колата ми е с десен волан и се пада до сервото за спирачките. Това има ли значение?
  5. Не е оригинален ама на кола 25+ години е малко пресилена цената на антифриза!
  6. Маркучите са топли но не бих казал горещи!
  7. Днес долях антифриз около 300мл в радиатора а в казанпето нямаше. След което ту идва парно ту пак изчезва. Сама ли се обезвъсдушава системата понеже съм имал опел и той се обезвъздушава сам.?
  8. Много благодаря утре ще проверя и ще пиша дали има ефект.
  9. Антифриза в радиатора си е до горе. За това питах за друго решение. А за маслото на диференциала не съм го сменял но ще го направя. Може ли да ми кажеш от къде да го купя?
  10. А мога ли да подобря парното? 

  11. Благодаря много, а има ли начин как да подобря парното в този случай?
  12. Здравейте имам два проблема с Crv 1 2.0 128к.с. Първият е че след поставяне на газов инжекцион в доказан сервиз парното на колата почти изчезна. Маркучите са вързани съответно с тройник на входа и изхода на парното, а според мен трябва водата да влезе в парното и чак на излизане да влезе в испарителя и след това да се върне в двигателя! А вторият ми проблем е че впера ходих в балкана и по време на искачване и дадох (малко повече газ) и отзад се чуваше страшен шум подобе на преплъзване на ремък. Това се чува докато и давам газ и превъртат гумите? Та някой да каже мнение по двата въпроса ако може особенно за парното понеже съм с две деца и така нестава.
  13. Питам за обикновенна газова уредба и за газов инжекцион
  14. А да попитам? Мидля да слагам газ и ми казаха че спокойно си вървяла с обикновенна газ! Какво ви е мнението....
  15. Много ти благодаря за ценните съвети.
  16. Катализатора мисля че е наред защотото беше спукано средното гърне и гонаправих а отзад си духа добре а за горивния филтър не съм го сменил но утре ще го направя! Благодаря
  17. Здравейте колеги от 2 месеца имам хонда црв 1 генерация 128 к. с. Автомат. Имам проблем и моля ако някой може да помогне. При каране на колата при ниски обороти до около 1500-2000 при равномерна газ колата все едно не и стига горивото като и дам повече газ излита като самолет?
×
×
  • Създай нов...