Jump to content

Баничар

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Баничар

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благодаря за отговорите!!! Като цяло колата е здрава без предна дясна част (калник джанта носачи и там всички неща по окачването +вратата, фар и десен стоп и броните съответно) от мегапартс дават 800 лв... Ще видя ако някой може да я вземе така цяла за донор.. мисля си че мога да и взема поне 1000 1500 лв. Ще видя и в моргите!! Но иначе благодарско!!!
  2. Имам само чакам да ми го пуснат по картата!!!
  3. Здравейте колеги!!! До преди 1 месец бях притежател на хонда акорд 7 комби 2005 г, но понеже ме отнесоха на червен светофар се наложи да ми я пишат тотал щета иии съответно я от регистрирах в кат. Та понеже я карах само 10 месеца и не съм запознат особено се чудя дали да я дам за скрап или за части. По принцип цялата кола е ок с изключение на предна дясна част, иначе двигател системи вс е ок!!! Таа въпросът ми е колко горе долу мога да и взема за части??? Защото за скрап сиг 700 лв най мнг да и взема??? Двигателя е 2.0 бензин с газов инжекцион 155 коня!! Ще се радвам ако можете да ми дадете някакъв съвет!!! Благодаря!!!
  4. Благодаря на всички разбрах как става вече 😁😁
  5. АЗдравейте колеги!!! От 3 месеца имам акорд 7 2005 г, та въпросът ми е как да си сменя на малкия дисплей при скоростомера да си ми показва километрите на колата, а не външна температура?? От 1 месе си ми седи температурата??? Някой ако знае да помага!!! Благодаря!!!!
×
×
  • Създай нов...