Jump to content

EmoDinkov

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно EmoDinkov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. И аз идвам да попитам по този въпрос Заглеждам се по марката "Хонда" от доста време, но да си призная... заглеждах Джаза, тъй като съм се возил в няколко такива, та дори и в най-новата. Фен съм на подобен тип малки автомобили, но с възможности . Сега идва ред да сменя старата си кола с нещо ново. Младо семейство сме, скоро надявам се +1 Вариант ми са Джаз след 2008г бензин /ръчка, автомат/ 90-100к, но колегите от раздел Джаз ми препоръчаха да разгледам и тези Сивици. Да си призная.... визуално не ми харесват много, но колкото повече ги гледам.. толкова по-симпатични ми стават И аз като колегата се загледах по 1.8, защото по мнения са здрави и икономични, което главно търся, но това как вози ме притеснява. Не съм тествал още и се надявам тези дни да направя един "тест драйв" в някоя автокъща. Заемам се да прочета цялата тема, но на пръв прочит съм с няколко въпроса: 1.Какви са най-често срещаните болести на автомобила, за които трябва да се заглеждам при оглед? 2.Каква ск.кутия да търся? Автомат или ръчка? Всички съвети са ми полезни! п.с Ако имате и мнения за автокъщи в София, ще се радвам да споделите! Поздрави и весело посрещане на новата 2020г. Емо:)
  2. Здравей, Благодаря ти за бързата реакция. Да съм откровен не съм се заглеждал по сивици. Това, което виждам по карс/мобиле са три врата. Ако са пет са доста пари. Ще си отбележа да хвърлям едно око и на тях.
  3. Здравейте, От известно време се заглеждам по Honda Jazz. Към момента карам едно VW Polo и ми се иска да го сменя. Търся нещо по-голяма... тип малка семейна кола, която ще се ползва градско/магистрала 80%/20%. Имам познати, които карат новите джазове и са много доволни. Бюджет до 8-9к лева. Първи въпрос: Дали съм се насочил към хубава марка и модел /Предполагам, че питам в Хонда и отговорът ще е положителен / Втори въпрос: Коя година да търся, автомат или ръчка? Във форума разгледах доста и видях, че коментирате автомат робот /който е по муден, но по икономичен/ и автомат CVT, който е по-пъргав? Ръчката лош вариант ли е? Живея в София, но към момента съм в Бургас и се загледах по няколко модела: Това е един от тях и имам възможност да го видя на живо: https://www.cars.bg/offer/5db53a9fad13e7763e59b602 Какво е добре да гледам при него? Първото, което гледам при всяка кола е за луфтове за удар, но не знам при джаза "болестите"? Друг вариант са ми по... старите Джазове като този: https://www.cars.bg/offer/5dc94f81020d7517a20dacc2 Заслужава ли си да инвесирам още едни 3-4к лева в по.. нов автомобил. Има ли голяма разлика във вървежа на 1.4 83к и 1.4 90к? Разлика в консумативите? Болести на двата модела? :)
×
×
  • Създай нов...