Jump to content

GINDAHOOD

Фен
  • Мнения

    426
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от GINDAHOOD

  1. Усилвателя е абсолЮтно запазен. Ползван е не повече от 6 месеца.Свири доста прилично.Ето снимка , цената която търся е 150 с лек коментар.
  2. гумите са Michelin Pilot 245/45/17 производство(dot)2009г. 140лв.гумите 1 гумите2 тел.0893426680
  3. нестава.буксите няма да ти отговарят на уредите.
  4. аз съм с циферблати-плазмения километраж. но преди бях с диоди и мога да ви кажа че трябва да зашкурите целия диод за да разсеива светлината и има огромен ефект. взимате си шкурка за 50 стотинки но не едрата. 1000 ситничка е и си решавате проблема с светлината. ама както някои колеги съм на мнение плазмените дето им викат че са грозни щот са бели през деня... ами вечерта... как е май нищо общо.
  5. ами навъртях над 3000км. автомобила намали разхода, по добре върви и не чувам тропания,шумотевици в мотора .(както някои писаха че ще стане)сложих и Тотал 10/40 и си мърка сяка сутрин като я запаля. П.П. Само дето не разбирам,както в тази така и много други теми, само в СПОРОВЕ се превръщат.Някои незнаят,затова питат,а други само да се доказват. затова влизаме тука да помогнем, попитаме, научим. Поздрави, благодаря на всички.
  6. Затяга!Ще се напаснат, ама друг път! Не разбирам - един прави ремонта, друг центровка, реглажи и т.н. - яката работа... еми да за центровката и реглажа съм преценил че там трябва да я закарам Що? пък да те питам ако ти правиш премонт по автомобила си и не ти струва пари Ш освен частите) кво би напраил?(5-6-700 леферчета а?) човека има 20 години по ремонтите.а на мен ми е фрее щот на Български казано е мъй на сестра ми.Ако не беше той щях да съм при Дидо на 1000%. Той си ми напраи реглажа и центровката перфекно.
  7. Сегменти-140 и нещо,лагерите-54 или 56
  8. не съм ходил. кви да са от кашкавал ли.то ако до там опираме нали знаиш в БГ кое колко е качествено. то и аз мога да ти зема за фолио 20 лв пък да е от 3 лв.ама си проличи след време нали. ко да напрая сегменти мегменти. биели и т.н.т.де да ги знам що за стока са гледах да взема най скъпите щот ги прекарах през фирма 20% по малко
  9. Ако беше ти правил ремонта, нямаше ваобще да пускам тая тема.Понеже когато съм идвал, си ми обяснявал конкретно и ясно.кое, какво и що.още като сглоби мотора (мой авер) му казах че каквото и да прави ще я докарам после при теб за центровка и реглаж клапани.и за пореден път пак оставам доволен, пипаното от теб. ако искаш вярваи ама разхода на гориво и потеглянето (Д15Б зле)откакто излезна от гаража ти зна4ително се промени.за което ПАК огромно БЛАГОДАРЯ.А относно биелните лагери;Чаках ги да дойдат от СОфия.наще тук нямаха.сегментите казах ти за тях.
  10. добре, ам ако си сменил само биелните без основните. какво се получава. тогава затяга ли? ако основните останат несменени, цементацията 6те почне ли да пада от биелните докат се напаснат?
  11. за в момента 8/100 смесено понейе сяка сутрин ходя до златните. а перди седмица бе6е 10/100 пак смесено. а преди ремонта 7/100 градско ,5,5/100 изван градски и 2,5л /1000 км масло. това през лятото
  12. пък аз да ви споделя че на 3 CIVIC-A съм сменял , и на всичките тея фасунки са се изпекли и много ама много лесно се трушат или ронят. саветвам ви да си земете канколит за всеки случаи.
  13. Sebulba,добре ако не ти поне някой да си каже мнението, поради каква причина след ремонт(смяна сегменти, лагери, вложки и другите дреболии) мотора в началото тежко работи и с по висок разход гориво .Аз си го обяснявам заради горе споменатите сменени елементи)Добре аз затова питам понеже колата е моя сефте прая такъв ремонт и някой от вас го е минал тоз етап.лагерите са стягани с динамометричния. сега разхода осезаем0 спадна.и със секи изминал ден усещам как са отпушва. върви по добре и по добре. ама тва за вала ма притесни.!!нали уж на кг се стяга. лагерите ходих да ги купувам барабар със стария.зех уж най скъпите и си паснаха идеално. Абе в края на краищата си проличи на 10 000 км. на следващата смяна масло.Поздрави на всички и благодаря за отзивчивоста.
  14. дидо- чики-рики до военна болница. ама и Дидо-MYAMOTO e на същото ниво. и при него съм ходил. Що зависи? Идвамата зная какво правят.
  15. ами, излизах на дълъг път с нея още на 100ния километър. ако трявваше нещо да стане, щеше да е станало вече. Така мисля аз, а и Дидо ми го потвърди. и да не е така , то времето ще си го покаже.( дано не са случва и на никой не го пожелавам). а не както колегата "atanasbe" се присмива.
  16. Така,да ви споделя какво ми каза нашия варненски доцосент по Хондите,относно повишения ми разход след ремонта:причината е заради новите биелни и основни лагери докато улегнат.каза ми че коляновия вал се върти все още трудно и от там може да ми качи разхода до литра. Може да да казват че след 1000км.да си я режеш сле това но разработката била 2 3 хиляди км.незнам за вас но аз смятам да я. Пазя малко повече от 1000 км. Пък и нищо не губя.минах 1000 км. Сменям и маслото и смятам поне 1000 км. да мина преди да я нацепя. Сега последно какво е ако люти на очите като застанеш до аспуха,и има ли значение ако няма катализатор?
  17. тази другата букса е за ел фарове.(незнам дали имаш, стандартно ги има буксите) а относно ръчната виж конектора или бутончето данеби да са зацапани или ненаместени.
  18. чел съм че на японските им дават 1000 км. и след тва сопа колко ти се ще.така ги правели джапанките. та относно моя проблем искам да кажа ремъка, делкото, кабелите, свещите , всичко е ок 1вите 2 дни палеше тежко гаснеше мигновенно. сега след секи изминал ден е по добре и вървенето и даже, ама разхода беше 10 на 100. а днес направих следното; изчаках я да и свърши бензина., налях 3 л.от Екото ,минах 46 км. малко грдско и изван градско посока златни пясъци. и след това заредих. мисля че маи ще си дойдат нещата.аз не разбирам мн ама по логиката която си обяснявам е че след зглобяването перди 4 дни, мотора е бил на 0 км с тези сегменти лагери и т.н.т. докато слегнат нещата. аз затова се допитах до вас, щото ми стана Х . как така по висок а не по нисък. някой казват че като покарам още малко сичко ще се оправи. Благодаря ви за отзивчивостта, поздрави.
  19. дали. Не е от това че мотора е стегнат.както писах че пали тежко,дано като се разработи малко да слезне разхода.просто ме дразни тез 2-3литра отгоре.ако не на доктор.
  20. преди седмица отворихмв двигателя(д15ка) сменихме биелни лагери сегменти вложки пасване клапани реглаж и т.н т. мотора стана супер . много се радвам че не пипа масло вече. Но искам да ви питам нормално ли е след основен ремонт да повиши разхода на гориво, докато си улегне всичко? Първите 2 дни колата палеше мн тежко. като я гася на секундата всичко спира. това си го обяснявам заради новите сегменти и голямата компресия.сега е доста по добре и много жива. даже и в 2000 об. почва да се набира. но преди харчеше 7/100 и 2л масло на 800 км . а сега около 10 /100 и никакво масло.Агренажа е зацепен по белезите, делкото си е на същите белези.след ремонта съм минал 400 км.дали ще се оправи разхода и още колко километра трябва да я галя? Благодаря ви, поздрави.
  21. снимкасамо фаровете останаха 40 лв!
  22. Има 4 броя ляти джанти 15-ки петолъчки. Имат летни гуми които стават за този сезон. Давам ги на тая цена понеже пак спешни пари трябват. Цена 160 лв. Гарантирам Че не са кривени или оЩе по малко удряни. Размера на дупките е 4x98. Ето и снимки: http://gindahood.snimka.bg/tuning/honda-civic-tunning.163938.23755208 ето снимки. За контакт: 0897939519
×
×
  • Създай нов...