Jump to content

A_ganeff

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от A_ganeff


  1. На 18.04.2020 г. at 22:31, ogi28b написа:

    В задвижващия електромотор може да е проблемът. Може да е в управляващия контролен блок. Може да е в буксите и окабеляването към вентилатора. Може да е попаднало чуждо тяло вътре и да му пречи да се върти. Без да го извадиш и да направиш визуална проверка, както и измервания на буксата - няма да разбереш. Може да пробваш да му плеснеш един шамар или да му побутнеш перката през филтъра, ако се вижда. Ако заработи - поти сигурно е че са му приключили четките. 

     

    Извън темата - каква е причината да са сменени всички бушони на колата? 

    Проблема е решен. Реостат на парното - 40 лв. с работата.


  2. Колеги, появи се неприятен мирис в купето, когато се пусне парното, но мирише и когато духа на стъклата и само при по-слаба степен на вентилатора, а при силна степен не се усеща, за колектор ли да се подготвям или може да има друга причина?


  3. Сменени са всички филтри на колата и маслото, друго не. Шума започна след смяната на маслото, преди това нямаше никакви проблеми. Колата е 2.2 дизел и забелязах че една идея по-мудно ускорява. Възможно ли е нафтата да е гадна, заредих на OMV


  4. Момчета, използвам същата тема, след като сменихме маслото на колата, двигателя на празен ход е тих, но в момента, в който се подаде газ става осезаемо по-шумен и най-притеснителното, когато колата е на скорост при падане на оборотите на около 1100 се чува неприятно дрънчене на тенекия... Маслото е 5w30 Elf evolution ако има значение.

×
×
  • Създай нов...