Jump to content

Borys

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Borys

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia
  1. Моята Хонда (Акорд 2.0 бензин/газ) също го има този проблем и е доста дразнещо. Ако откриеш решение моля да споделиш!
  2. Стрелката на скоростомера незнайно как (предполагам след няколко неравности по пътя) се оправи и сега последните 200 километра показва вярно (започва от 0км/ч), но не очаквам да продължи така. Има нещо което не е наред! След доста телефонни позвънявания на различно майстори, единственият смислен отговор беше, че най- вероятно някой е бъркал по таблото и е връщал километража, причинявайки и съответния проблем! Предложението беше срещу 40 лева да ми сменят километража, не могло да се поправи понеже - ако се отвори пак може въобще да не заработи повече. За съжаление открих само една Хонда Акорд 2.0 на части, но таблото е продадено за 100лв. Има варианти и за табло от Англичанка за 50лв, но се чудя дали може да се смени циферблата за да показва само в километри в час, че с мили нещо не ми харесва! И все пак ако някой, знае добър майстор, занимаващ се с табла и километражи, ще съм благодарен да сподели! Също така, ако някой продава табло или знае от къде мога да взема??? А за температурата значи си е нормално да не се притеснявам! :)
  3. Здравейте, Купих си Хонда Акорд 7 - 2003г. 2,0 155к.с. преди няколко седмици и..... Проблема е следния - когато запаля колата стрелката на скоростомера или започва от най-долното и положение (-20км/ч) или от 10км/ч., а температурата много бързо отива на 90 градуса и не мърда от там, като си мисля, че не е възможно да загрее до 90 за 1 километър извънградско. Някакви предположения? Ако някой знае и добър майстор на километражи в София да сподели. Благодаря предварително
×
×
  • Създай нов...