Jump to content

Genata77

Фен
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Genata77

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda accord 2.4 i vtec
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Някъде

Contact Methods

  • Skype
    Нямам

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Мислех и над този вариант и май ще разглабям..
  2. 4ти пин мисля че беше масата
  3. Да, пробвах и това, но без успех
  4. Здравейте, колеги! Светнаха ми трите лампи на таблото (abs), /!\, VSA. След смяна на ABS датчик (отзад десен) (abs) огасна и остана само /!\, но след като потегля около 150м. Светва и VSA, закачих я на диагностика и показва грешка 84-01 (sensor logic failure), след доста четене по форуми и ресет със кламера и пиновете нищо не помага, някой ако го е играл този филм да сподели как е оправил проблема.
  5. Разхода падна с около 0.5л. И няма вече "играещи" обороти
  6. Свещите са сменени благодаря на адекватните отговори, а на другите живи и здрави
  7. Колега парите не са ми проблем изобщо, също съм за NGK но с по-малко разстояние заради LPG според газаджията е по-добре за бобините.
  8. NGK са заводски, но с голямо разстояние м/у електроидите което като цяло не е добре за бобините вече 1 изгоря, затова питам някой които вече е минал по този път да каже мнение
  9. Здравейте, след поставянето на LPG ми предстои смяна на свещите бихте ли дали мнения каква марка да търся с какво разстояние м/у електроидите колата е Honda Accord 2005г. 2.4 VTEC 190к.с.
  10. Вързал съм лед ленти единствено но те са към плафона отпред който няма общо със габаритните светлини и със бушона им друго нищо не съм правил от както съм взел колата
  11. Цялата работа започва от буксата за стоповете която и няма нищо но целият кабел до под волана се се разтопил и е засегнал още 1 който вероятно е за мигачите защото от другата страна в момента светят постоянно дори и не мигат
  12. Знам виновен съм.. Сега установих че нямам и централно
  13. Все пак за да горят някъде има късо съединение
  14. Здравейте, вчера ми изгоря бушона на габаритите, следователно го замених с нов който също изгоря, след това сложих по - голям (20А) докато си ровех из навигацията усетих миризма на разтопени кабели и след около минута цялата кола беше във дим, отворих багажника и от там видях снопа с кабели които отиват към стоповете разтопен стана и друго мигачите ми светят постоянно само че от другата страна дори при изваден ключ също. Въпроса ми е къде да търся проблема със стопените кабели и как да оправя мигачите..
×
×
  • Създай нов...