Jump to content

Manu

Фен
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Manu

  1. Здравейте колеги, Някой с хонда сивик 10 ген. би ли споделил впечатления, с кой двигател е, слаби места и т.н.? Чудя се доста за 2.0 внос от Канада.
  2. Благодаря много за съвета, явно не съм обяснил добре, има постоянни вибрации в купето, а иначе почукването(еднократно ) е при подаване на газ и отпускане рязко, чува се глухо зад двигателя.
  3. Krlv, как мога да разбера със сигурност!? Впрочем направи ми впечатление, че като подам леко газ на място и отпусна рязко се чува леко еднократно изчукавне зад двигателя, поради това се зачудих дали е възможно да има тези вибрации от разбит тампон?
  4. Здравейте колеги, колата е акрод 7 2.2 i-ctdi и при ускоряване имам вибрации в купето, най-вече се усеща при пасажерската седалка и се усещат най-много при пълна газ в байр. При спиране няма вибрации. Рециклирах полуоски, по съвет на майстора, и няма ефект. Чудя се от какво е и се съмнявам в тампони на двигателя. Ще се радвам да изкаже те мнение - някой, който се е сблъсква с такъв ПРОБЛЕМ,че е адски дразнещо, при байри имам чувството, че колата ще се разпадне... 😀 P. S. Четох подобна тема във форума, но не беше споделил колегата какъв е бил проблема в крайна сметка.
×
×
  • Create New...