Jump to content

mkg91

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно mkg91

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda HRv
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Beloslav

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Днес ми направиха реголаж на клапаните ,та след тази интервенция излязоха 3 и 4 ти цилиндър липсва горене и Чека пресветва постоянно една от грешките е P1399. Майстора ми каза да сменя палец да пробвам ако не след това бобина ,свещите ми са Бош ,мисля за NGK 1565 (ако може мнения за тези )с които да ги заменя.
  2. Още нещо разбрах за газовото си че няма ОБД емулатор който да се връзва към бензиновия компютър и това можело да изчисти Чека ?!?!
  3. Дайте ми газаджия във Варна който ще оправи този проблем . Благодаря предварително!!!
  4. Като цяло газаджията ми каза че ако толкова много ме дразни Чека можел да сложи OBD simulator да го върже към компютъра и да чисти постоянно грешките . А като цяло до сега трима газаджии съм сменил и тримата изчистват грешкитвще карат колата настройват и ми казват че е това нямало да ми прави повече проблеми и след 40-50 км пак ми светва . Ако ме посъветвате как сам да си го настроя и да нямам проблеми повече ще бъда много благодарен.
  5. Здравейте собственик съм на Honda HRv 2000 г. 124 hp. 4x4,след монтаж на газове ми излязоха тези грешки и по точно не когато колата е в движение, а когато стартирам двигателя . След диагностика и изчистването на тези две грешки мога да изкарам и 200 километра освен ако не изключа и стартирам отново двигателя. Четох из форума че може да се залъже ламбда сонда с емулатор за нея , за около 20 лв . Та дали е възможно с малко познания да си монтирам такова нещо и на коя сонда по точно 1 или 2 .
  6. Здравей колега , горд собственик съм на HRv от около 2 месеца , та имам проблем с разхода на масло при първата ми смяна сложих 5w40 Кастрол за около 3 хил. км 5 литра си ги налях , след това ми предложиха 5w50 Мотул Спорт заедно с добавка на Бардал Фул метал , за 2 хил. км съм долял само 1 литър малко намаля разхода , та въпроса ми е да сложа ли още по гъсто масло от рода на 10W40/50 или да подходя към смяна на сегменти и вложки ? Благодаря за вниманието.

×
×
  • Създай нов...