Jump to content

Harvee

Фен
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Harvee

  1. Здравейте, ще използвам и аз темата тъй като отскоро съм със същия проблем. За мен това не е нормално, тъй като вече имам навъртяни около 80к километра и никога не ми е виела така. Най скоро ми рециклираха алтернатора, но за мен проблема е в хидравликата
  2. Малко развитие по темата, надявам се да е приключен случая. Оказа се че шалтера ми прави някви магарии, сменихме го с нов и дано не прави мизерии повече.
  3. Вече втори път сменям гарнитурата на клапана, и бих те посъветвал да потърсиш оригинална гарнитура.
  4. Ако ми кажеш и от къде взе шалтера, хич няма да ти се разсърдя.
  5. За хубаво или лошо колата е в сервиз за теч на масло. И не са могли да я вкарат в сервиза, прии тях е умряла тотално. Само седалките могат да се местят.
  6. Днес, колата ми изгуби всички видове тоци. Даже и на контакт не може да се даде
  7. Точно затова питам тук, не съм майстор. Просто това никога не се е случвало при човека който ми гледа автомобила. На диагностика нищо не излиза като я закачат, стартера е ревизиран. Просто исках някаква насока да му дам, ако някой се е сблъсквал с подобен казус. Благодаря!!!
  8. Здравейте колеги, от известно време насам ми се случва колата да не върти. Стартера е отварян, макар че не ми се вярваше да е от него, понеже въобще не стигам до момента с въртенето. Помпата се чува, ключа спира да мига, нивото на бензина също се вдига, просто не иска да завърти. Ще съм много благодарен ако някой предложи решение на проблема. По интересното е че го прави когато си поиска, може и един, два месеца да не го прави.
  9. Така, понеже е хубаво да се напише как сме си решили проблемите: изтърбушиха катализатора вътре всичко беше стопено, дадоха ми 50лв и колата си върви нормално. Няма дрънчене и тем подобни, само чека остана. Темата може да се затваря.
  10. За съжаление вече няма такива цени в Англия, темата я прочетох 10 пъти поне. Колата е яко за пушена повече от 3к оборота не може. Това с поръчката на катализатор отпада, по ме интересува дали някой го е направил с резонатор и втулки. И естествено дали има проблеми след това (чека не ме притеснява свикнал съм му😆😆)
  11. Да две са, направо съм в чудо 700лв ми обявиха цена за катализатор. Софтуерно да съм го бил отпушвал, да не го изтърбушвам че щяла да умре колата.
  12. Добре, а ако я карам известно време с тръба без да включвам ламбдите никъде дали ще има ядове? Отзад като си сложа ръката на гърнето духа здраво, пък майстора вика че е запушено🙄
  13. Здравейте колеги, някой случайно да е минал през тая процедура защото си измъчих колата. От два три дена насам няма мощност, като се опитам да я вкарам в обороти съска отдолу и мирише на развалени яйца. Ходих на сервиз за гърнета човека каза че е тотал катализатора и не иска да го прави с резонатор и втулки за сондите. Възможно ли е колата да е толкова спъната само от катализатор, повече от 3,4к оборота не може а види ли баир влиза в тир режим😀😀
  14. Има ли решение темата? Нещо и моята почна мизерии да ми прави, дъждовно ли е, не пали. Палим я на бутане, докато сгрее е трагедия за каране забива, тресе. Оправи ли се времето няма ядове. Ще я пускам лятна кола😀
  15. Здравейте колеги, много бих искал да видя как стоят джанти от фр-в на наще кубчета.Изпаднаха ми едни а не ми се дават 400лв и да не ми уйдисат.
  16. Ми не, не го прави. То тъпото е че го прави кога си иска, одеве се прибрах от работа и нито един път не припуква. А сутринта пък припуква доста, едно като прещракване някъде по средата на съединотеля(ако има значение).
  17. Здравейте колеги, и за много години!!! Абе от два три дена, съединителя почна да припуква някъде по средата не го прави всеки път, едно като прещракване такова. Иначе си отделя няма никакви драми. Ама тва прещракване от какво може да е?
  18. След смяна на капачката на радиатора няма никакви грижи, надявам се и така да остане. Трети ден юркам колата по люлинската магистрала Перник-София и обратно всичко спи.
  19. Нищо общо с мойта, друга планета направо. Утре ще сменя капачката и ще пиша, благодаря на отзовалите се.
  20. За сега е добре ама 2 литра вода изпи
  21. Гледай какъв бияч е:) направо сърцето ме боли
  22. Лошото е че радиатора е на една година и видно изглежда добре,антифриза също(син), но ми направи впечатление че много вода долях в радиатора. На газ съм ако има значение (пробвах и на бензин същата работа).
×
×
  • Създай нов...