Jump to content

ogibo

Фен
  • Мнения

    52
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно ogibo

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Accord 8 2008 г.
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Свиленград

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Точно букса под седалката се оказа. Благодаря на всички. Все пак ще намина при колегата Tokio че от време на време светвам като коледна елха и след ново палене всичко е 6.
  2. Другата седмица ще ти пиша да се уточним. Благодаря.
  3. Акумулатора е добре.
  4. И така. Светна чека за еърбега. Закачих я на диагностиката и майстора каза преден еърбег. Питам този на волана или другия. Погледна и каза че трябва да е този на колоната. Да вметна само че майстора не е хондаджия, та имам едно на ум. Та, как мога да проверя дали наистина е проблемен този еърбег с подръчни материали? Разбира се без да го задействам. Да вметна само че покрай него съм прекарал кабел за задният видеорегистратор, но това беше преди 3 месеца. Все пак едно на ум. Също така ще е добре ако някой знае добър Хонда сервиз около Хасково, Пловдив или Бургас.
  5. Понеже английският ми е на нивото на фарси и иврит взети заедно, ще помоля за пояснение относно светлените от линка. Това се слага на мястото на габарита или ....? Въобще как работи това нещо? До колкото разбрах се монтират на мигача, но той си е жълт и не става за дневна светлина.
  6. Препоръчайте ми сервиз на ГИ Фобус в Пловдив или Ст. Загора. Купих колата с тази газова уредба преди 2-3 години, и от тогава не е преглеждана. Филтрите си сменям сам но е добре да се прегледа.
  7. Не преминава ли през същият бушон за огледалата, понеже там работи нормално!?! Все пак ще проверя.
  8. До сега не беше се налагало да ползвам подгряването на задното стъкло понеже колата нощува в гараж. Преди няколко дена прибягнах до тази екстра и се оказа че не работи. Огледалата се изчистиха, но не и задният прозорец. Та някакви идеи къде да търся кусура? Мисля на първо време да проверя дали достига ток до реотана, но се безпокоя да не счупя нещо по корите на задните греди. Търсих в тубата някой да е качвал видио за тази операция, но не намерих. Може и аз да не съм търсил както трябва, та ако някой е разглобявал ще го помоля за съвет.
  9. Инсталацията е най-малкият проблем. 😃 Ще я побългарим някак си. 💀 По-скоро въпросът е бара ли се нещо в компа и къде е датчикът за температурата? Не съм запознат как се регулират степените на загряване.
  10. Положението е следното: Испанецът преди мен е заменил седалките с кожени. Гледам под тях висят едни букси за които предполагам че са за подгрев. Какво ще ми е необходимо за да "активирам" тази екстра, освен копчетата до скоростният лост?
  11. Понеже езиците не са ми силата да попитам, превантивното спиране на горивото става ръчно от приложението ли?
  12. Мен пък много ме кефи това щракане. Ако го нямаше щях да прескачам пета.
  13. Тъй като гледам това устройство, пак не става за тези с оригиналната навигация. Ако имаше нещо като това което е показал колегата chus само че за андроид, купувам без да се замисля.
×
×
  • Създай нов...