Jump to content

Deiko

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Deiko

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    CR-V GEN2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Линк: https://www.ato24.de/en/honda-atf-dw-1.html Вид и количество: HONDA ATF DW-1; 1x4L Линк: https://www.ato24.de/en/honda-psf-0-354-l.html Вид и количество: HONDA PSF 0,354 L; 3x0,354 L Стойност на поръчката: (1x54.56+3x5.59)=54.56+16.77=71.33x1,9675=140.35лв. Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: - чрез Куриер* Превода е направен!
  2. 4 литра ако трябва да сме точни нз кога е сменяно маслото преди година купих хондата. Нямам проблем с нея и за това искам да си сменя и маслото за да нямам проблеми. Един вид профилактика.
  3. Ясно разбрах набутал съм се едни 120лв.Инче на двигателя слагам кастрол 5-в30. За връщане се съмнявам пия една студена вода и отивам до магазина на хонда от там да си взема.
  4. Като цяло копувах други неща за колата и им казах дайте и масло за кутията и те взеха вин номера и ми дадоха това.
  5. То и при мен ще е опресняване. Няма да е с машина.
  6. Продадоха ми масло за скоростна кутия уж в магазин с име. Въпросът ми е прецакан ли съм или да си го сменям спокойно? ЦРВ 2005 автомат бензин е колата.
  7. Благодаря, стана аз уж ги мерих всичките ама нещо съм пропуснал..
  8. Здравейте, появи ми се странен проблем с част от функциите на колата, всичко се случи изведнъж. 1.Радиото ми няма захранване. 2.Централното ми работи, но не може да се контролира от ключа. 3.Звуковата сигнализацията за забравени включени фарове спря, даже след като спра двигателя а тя още е на контакт не свети и индикациаята за включени фарове на таблото. 4.Когато си отворя вратите в купето не се включват вече лампите. 5.Не ми запомня настройката за осветеност на таблото. 6.Когато пъхна ключа преди ми светваше таблото заедно с ключалката за запалване вече не светва. Проверил съм всички бушони под капака и в купето под волана здрави са. Ако някой има някакви идеи нека да пише.
×
×
  • Създай нов...