Jump to content

Красимир Колев

Фен
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Красимир Колев

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Видин

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Красимир Колев

  Тема за обсъждане на обяви за Акорд

  Не мога да разбера намека. Съжалявам.
 2. Красимир Колев

  Тема за обсъждане на обяви за Акорд

  Няма много избор на бензинки. Май ще се насоча към дизела проблема е че не знам какво да гледам в тях. Допира ми с дизела са служебните камиони.Четох във форума и горе долу схванах, но ако можете ми кажете какво да гледам при огледа на дизелов Акорд.
 3. Красимир Колев

  Тема за обсъждане на обяви за Акорд

  Не знам. Във Вторник ако реша ще ходя пак. Но и шофьорската седалка беше леко скъсана. Направи ми впечатление, че много конденз изхвърли през ауспуха. Моита кола е на газ и не съм виждал толкова вода. Ако се спазарим може и да я взема зависи на какви отстъпки е готов. Първоначално на пръв поглед видях близо хилядарка а още какво не съм видял.
 4. Красимир Колев

  Тема за обсъждане на обяви за Акорд

  Мерихме преди палене. Писах по горе че останах с фобри вечатления от него. А за духането от отвора за наливане какво ще кажеш. Да приемем че е пропуснал да сипе масло тогава предишния собственик колко ли е карал така.
 5. Красимир Колев

  Тема за обсъждане на обяви за Акорд

  Дръпнах щеката и на нея има 2 дупки маслото едвам лизваше щеката. А мисля трябва да бъде между дупките.
 6. Красимир Колев

  Тема за обсъждане на обяви за Акорд

  Такаа ходих да гледам въпросния акорд пича беше много точен направихме 2 кръгчета и сега да споделя. Имаше малки но не фрапантни външни забелешки на първо гледане са за смяна дискове и накладки. Шофьорското стъкло не се сваля има проблем с машинката. Направи ми впечатление, че маслото беше под минимума и духаше през щеката и капачката за наливане на масло. Нормално ли е това за хондите и колко струва горе долу накладките и моторчето на стъклото.
 7. Красимир Колев

  Тема за обсъждане на обяви за Акорд

  Мерси човече. Вече цял ден ходя като луд щото упря ножа до кокала. Ще се гледа.Нещо по специфично има ли на което да обърна внимание освен нормалните неща при оглед.
 8. Красимир Колев

  Тема за обсъждане на обяви за Акорд

  Здравейте регистрирах се с надеждата да ми помогнете при избор на автомобил. Единствения ми допир с хонда е едно crv което карах 20км.Но аз се спрях на акорд 2.0 155 кс. Пускам конкретна обява за да си кажете мнението. Утре ще ходя да я гледам и ако можете да ударите едно рамо. https://m.mobile.bg/details/11552075497864168.
×