Jump to content

jambo04

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от jambo04

  1. Здравейте, Търся сервиз в Плевен за смяна на верига на Хонда FR-V.
  2. Това е в Монтана. Не ми е далече изобщо. Благодаря!
  3. Ако има колеги от района на Враца или Монтана и знаят сервиз в който може да се свърши работа тук или наоколо да пише.
  4. Благодаря! Мой приятел е ходил в Омбре Хонда София и е много доволен, ще искам телефон и мисля да запиша час за там.
  5. Здравейте, от сервиза казаха че е заминала горната помпа. Утре ще бъде подменена заедно с цялата течност. Другата помпа е здрава но за всеки случай в сервиза са я поръчали. След първоначалния преглед мнението в сервиза е че автомобила е много добре поддържан. След като оправя съединителя следва смяна на масла филтри, течности всякакви, по всяка вероятност верига.....и т.н.
  6. Здравейте, днес станах собственик на Хонда fr-v , дизел 2.2, 2009г. Автомобила е много добре поддържан, личи си. Докарах го до града в който живея нормално без проблеми. Бях спрял на едно место и когато завъртях ключа да запаля двигателя, потъна педала на съединители до половината. Успях да закарам колата до един сервиз на около 200м. от мястото където това се случи. Одеве ми казаха че е заминала помпата на съединителя и понеже няма налична в района ще бъде сменена в петък. Молбата ми е, след като бъде решен този проблем, какви стъпки да предприема по обслужване, диагностика и всичко останало, понеже се притесних след случката Днес, голям карък съм явно! Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...