Jump to content

jambo04

Новак
 • Мнения

  5
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно jambo04

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Мездра

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. jambo04

  Проблем с Honda fr-v

  Това е в Монтана. Не ми е далече изобщо. Благодаря!
 2. jambo04

  Проблем с Honda fr-v

  Ако има колеги от района на Враца или Монтана и знаят сервиз в който може да се свърши работа тук или наоколо да пише.
 3. jambo04

  Проблем с Honda fr-v

  Благодаря! Мой приятел е ходил в Омбре Хонда София и е много доволен, ще искам телефон и мисля да запиша час за там.
 4. jambo04

  Проблем с Honda fr-v

  Здравейте, от сервиза казаха че е заминала горната помпа. Утре ще бъде подменена заедно с цялата течност. Другата помпа е здрава но за всеки случай в сервиза са я поръчали. След първоначалния преглед мнението в сервиза е че автомобила е много добре поддържан. След като оправя съединителя следва смяна на масла филтри, течности всякакви, по всяка вероятност верига.....и т.н.
 5. jambo04

  Проблем с Honda fr-v

  Здравейте, днес станах собственик на Хонда fr-v , дизел 2.2, 2009г. Автомобила е много добре поддържан, личи си. Докарах го до града в който живея нормално без проблеми. Бях спрял на едно место и когато завъртях ключа да запаля двигателя, потъна педала на съединители до половината. Успях да закарам колата до един сервиз на около 200м. от мястото където това се случи. Одеве ми казаха че е заминала помпата на съединителя и понеже няма налична в района ще бъде сменена в петък. Молбата ми е, след като бъде решен този проблем, какви стъпки да предприема по обслужване, диагностика и всичко останало, понеже се притесних след случката Днес, голям карък съм явно! Благодаря предварително!
×