Jump to content

Симеонов

Фен
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно Симеонов

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Велико Търново

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Честно казано, виждам смисъл в горе написаното, но при мен липсва мощност при постоянно каране извън града примерно 90км и когато я сръгам при изпреварване няма тяга. Случва се и до трета да сляза за най елементарно изпреварване, което не трябва да е проблем и на 5та. Очевидно има някакъв проблем и лошото е че не съм карал такъв друг автомобил и нямам база за сравнение. Ще трябва да отстраня проблема със сензора и да се занимавам по сериозно(ако няма подобрение). Все си мисля, че тази кола трябва да е доста по жива. Шофирам също Ровър 620си 131кс и вероятно е по пъргав , макар на близо половин км.
  2. Благодаря колеги, тия дни ще се позанимавам и ще драсна какво се случва.
  3. Имам записана грешка от около две седмици за съответния сензор. Не съм на 100% но ми се струва, че на круиз контрола е по жива. Възможно е да събира грешки и в течение на времето компа да спъва колата, като защита. Само предполагам. Първо ще оправя тоя сензор, после ще видя какво се случва. Интересно е че чека светна преди две седмици а тази мудност е по отдавна, но не мога да преценя точно от кога.
  4. Ще споделя, че имам такъв проблем със същия сензор, за които знам от около 2 седмици, но дали има общо с проблема? Ако можеш да ми пуснеш линк към e bay ще съм благодарен.
  5. Здравейте колеги. Автомобилът е акорд (2003) К24 с газов инжекцион. Наблюдавам едно явление което доста ме нервира. Това го забелязвам и при газ и при бензин. Когато колата е студена върви прилично, но когато загрее става доста мудна. Няма смущения в обороти, няма прекъсване или промяна на звука на двигателя. Трудно достига високи обороти и е ми идва спъната. Основно съпругата ми се придвижва с нея и аз я шофирам рядко, но когато я карам не ме радва. Сменил съм свещи реглаж на клапани, но без промяна. Колата е на реални 270 000 (аз съм я взимал от чужбина от човек с документи) Възможно ли е да е запушен катализатор? Не вярвам особено много на регулирането на клапаните дали е извършено правилно, тъй като не съм бил там и отделно, че не разбирам. Ще съм благодарен, за предложения или поне в каква насока да тръгна. Благодаря.
  6. След дълго умуване проблема се оказа наистина компютър. Смених компа + чипа от стария и колата просто запали. Причините за повредата на процесора остават неясни. Благодаря на всички, които се включиха и помогнаха с полезна информация. Във форума има хора с опит и с желание да споделят мнение как да се реши даден проблем.
  7. Цената с ключ и имобилайзер е 300лв, без 200. Утре ще говоря с хората от сервиза и може да го взема тоя от ибей. Благодаря
  8. Към момента проблем се оказва найстина в компютъра. Причината за прецакания процесор е неясна. В задачката се пита от къде да намеря компютър ? 300лв за second hand не са ли множко? Предложения? Благодаря!
  9. Изпратените схеми са точни, но все още няма резултат.
  10. Понеделник ще продължим. И според мен има прищипан кабел. Със схемата се надявам по-лесно да проследим проблемния кабел. Ще пиша отново, че това стана банално.
  11. Мисля, че този манюъл е точно каквото ни трябва. Дано и еладжията да мисли така. Благодаря rollin.
  12. Благодаря колега, сега ще прегледам нещата.
  13. Не мога да намеря ел.схемата за този модел. Някакви идей, сайтове, линкове?
×
×
  • Създай нов...