Jump to content

Атанас Данчев

Фен
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Атанас Данчев

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пазарджик

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Колеги някой знае ли размера на меката връзка за ауспуха? 2.0 бензин k20a6.2003г.
 2. Всичко горе споменато работи само осветлението на радиото не. Тоест свети сутринта сега преди малко я карах не свети. После ще видя дали свети или не.
 3. Днес след работа се качвам в колата и какво да видя?Никакво осветление на радиото.Копчетата имат а циферблата не.Някой да е разглобявал да знае за какво иде реч?2.0 бензин 2003г.
 4. Колеги имам проблем.Когато тръгвам няма проблем но като сложа втора скорост забива за момент предницата.Някакви идеи?Колата е Акорд 2.0 бензин.Има и газ,прави го и на бензин и на газ.Помагайте.
 5. От известно време 9 (2-3 седмици) ми дава грешки.Първата грешка за кнок сензора(детонационен датчик) номер P0325 и втората P0420 нещо за катализатора.Въпросът ми е имат ли двете нещо общо? Мотора е K20A6
 6. Свали си фаровете разглоби ги и основно почистване.Моят акорд беше с ксенон ама не ме кефеше и си сложих Филипс най-обикновени беше ад нищо не се виждаше докато не свалих и отворих фаровете.Вътре имаше някакви торбички явно да обират влагата бяха се скъсали и фаровете бяха доста мръсни,лупи рефлектори всичко.След цялата процедура съм много доволен светят хубаво.Ако ти се занимава пробвай.А и да не забравя задължително полиране.
 7. С нищо не ги залепвам,при разглобяването има едно черно като силикон него не го чистя.Когато сглобявам фара го затоплям отново черното омеква и сглобявам.Не бях сам помага ми един приятел става по-лесно.Снимки на вентилационните отвори за съжаление нямам.Фаровете са почистени както писах с мек парцал за да не нараня покритието.Абсолютно целите фарове забърсани проверени даже предното стъкло(пластмаса или плексиглас не знам какво е) го измих с вода.За сега нямам проблем с запотяване.След цялата процедура фаровете са като нови светят много добре.
 8. Днес му дойде времето.Първо сваляне на фаровете После разглобяване на фаровете.Стоят във фурна на около 180 градуса да се стоплят и махам предното стъкло.Обаче при разглобяването от фаровете изпаднаха едни торбички и явно те са правили проблем фаровете бяха яко мръсни и напрашени от вътре.Избърсване цялостно с мек парцал.Свалих и лупата рефлектора зад нея е здрав (както беше писал колегата че се скапват моите бяха здрави)после зглобяване по обратният ред.това е ако някой има въпроси да пита.Поздрави.
 9. Фаровете са полирани никаква разлика.Явно ще трябва да ги отварям,когато остана по-свободен.
 10. Колеги добър вечер,имам едно питане.Когато си купих моя Акорд фаровете бяха с не фабричен ксенон,крив,грозно светещ,абе направо яко дразнеше картинката.Реших да го махна и си сложих обикновени крушки philips 55вт,обаче с тях е неква мъка нищо не се вижда.Съвет за хубави крушки?Или нещо да направя с фаровете?П.П. Доста се измъчих много тясно и с тоя цокъл H1 доста трудно ги наместих.Акорда е 2003 бензин 2.0 ако има значение.
×
×
 • Create New...