Jump to content

prissnr

Фен
  • Мнения

    76
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

prissnr last won the day on Юли 19 2020

prissnr had the most liked content!

Обществена Репутация

44 Neutral

1 Последовател

Относно prissnr

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Accord 2006 2.4
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Contact Methods

  • Skype
    prissnr_85

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Съвет от патил си - купете си хубав екраниран кабел чинч-чинч. Трябва да е поне 5м. Този, който дойде при мен с китайчето беше с много замърсен сигнал, даже понякога не се включваше камерата. С екраниран няма никакви проблеми
  2. Почти сигурен съм, че предните колела могат да се регулират, задните - не. Щом наклона на предните е избягал, отиди на реглаж. А за напуканите тампони, си ги смени, но не е неотложен проблем и надали влияе на реглажа.
  3. Моля, не слагайте LED на рефлекторни фарове
  4. Моята е с ръчни скорости Не, не съм сменял. Не са и за смяна, защото скоро ми правиха реглаж и веригата е наред. Пак ще кажа: звукът е нормален и няма нищо притеснително. Нямам предвид “карай бе, почти не се чува”, а наистина е специфичен звук на нашите двигатели. Не търси проблеми където ги няма.
  5. Това е от моята. revs.mp4 Ето и същия звук: https://youtu.be/WEF-5QtVWqM В случая е от скоростна кутия с прави (90-градусови) зъбни колела в трансмисията. Вероятно при нашите Хонди има такива зъбни колела я в алтернатор, я в хидравликата, а напълно е възможно да идва от зъбните колела на балансиращите валове в двигателя. Каквото и да е, е просто характерност и е нормална.
  6. На твоя запис този шум го няма. Ще направя един на моя акорд, за да ги сравниш. Според мен е нормален шум от верига, алтернатор, нещо. Пак казвам, чувал съм го на други автомобили, не само Хонда.
  7. Чувам виенето, но според мен е нормално. Аз също го имам, чувал съм го и на други автомобили. Има шанс да е нормален шум от веригата.
  8. Компресор Denso около 600. Радиатор NRF с дехидратиратор около 160. Поръчах и един ремък защото този е превъртал и не знам колко е разумно да го оставям.
  9. Бях в Елбатрон. Стефан само погледна под капака, видя че в момента в който зацепи съединителя ролката блокира и си каза диагнозата - компресора тотал щета. Подозирах го, разбира се, но се надявах да е нещо по-просто и евтино. Сега чакам нов компресор Denso и радиатор за да ги сменят. Тъпо, че в най голямата жега се случи, но каквото такова. Благодаря за отговорите
  10. Здравейте колеги Вчера в най-голямата жега запече компресора на климатика. Както си карам извънградско се чу стържещ шум отнякъде. Спрях да проверя да не би да съм закачил нещо отдолу и като видях, че няма, запалих да потегля, но в момента в който климатика заработи колата почти изгасна. После пак и това се повтаряше през 4-5 секунди. Отворих капака и усетих миризма на феродо и гума. Съответно изгасих климатика веднага и двигателя заработи нормално. Според мен нещо в компресора е напълно спекло и не може дори да се завърти ролката, като съединителчето и ремъка превъртат. Та въпроса ми е: някой сблъсквал ли се е с този проблем и какво да очаквам като ремонт? П.С. Не е готино без климатик на черна кожа
  11. При мен духа по-силно, но със скоростта, не оборотите…
  12. Да имам този проблем и не е от мазане. Поляризирани слънчеви очила решават проблема.
  13. Звучи като типичен пример за боксуващ съединител. Имай предвид обаче, че при дизела маховика е двумасов и е хубаво да се смени и той. Рано или късно ще се разбие и ще почне да трака, и ще се наложи пак да се мине през скъпата смяна.
  14. Против. Зависи. Ако икономията на гориво ти е приоритет, слагай. Ако повече държиш на удобството не си го причинявай. Багажника значително се смалява, вечно ще е разхвърлян и висенето на колонката значително се учестява. Освен това този модел не показва коректно оставящия бензин в резервоара като си на газ. Също има някакво, дори и минимално, годишно обслужване. П.С. Акорда ми е на газ, но малко съжалявам. Но ще е глупаво да я махам.
×
×
  • Създай нов...