Jump to content

stef78

Фен
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About stef78

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  honda JAZZ
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. А при мен се оказа от бобина 3 ти ден карам и не е придърпвала,страх ме е да се похваля
 2. Имам въпрос към знаещите, нормлно ли е да извадя буксите на 4 те предни бобини и колата да си работи по същия начин както и със закачени букси ,(когато вадя буксите на задните си променя работата т.е разбира се че изключвам дадения цилиндър)
 3. Колега, а при теб на газ или на бензин беше проблема, какви свещи сложи
 4. Развитие по темата след почистване на ЕГР и проверка хлабините на клапаните,проблема си остана, след регулиране на разстоянието на свещите на 0,7 (ориг май беше на 1,0) проблема изчезна като се поправям че прекъсването ми беше само на газ ( по горе съм писал че го прави и на бензин но явно съм се заблудил)
 5. Благодаря за съветите колеги ще пробвам и почистване и гарнитурките евентуално
 6. На мен егр не го хваща като грешка, само катализатора го дава като не ефективен но ще почистя клапана за всеки случай
 7. прави го и на бензин и на газ така че не вярвам да е от горивото а и съм зареждал от различни места
 8. не колега не съм го чистил но не ми записва грешка за ЕГР ,само ми дава грешка не ефективен катализатор
 9. Колега все едно описваш поведението на моята хонда , и аз се чудя от какво може да е свешите са сменени с NGK проблема си остана, така че ги изключвам аз имам съмнение за бобина ама не ми се сменят без да съм сигурен, че не са евтини, чакам запознати колеги да се намесят в темата и да помагат че е неприятно така .
 10. Здравейте колеги от скоро съм собственик на хонда джаз , купих я с шум който си мислех ,че е от лагера на съединителя ,но като чета темата разбирам, че шумът идва от лагери на скоростите, искам да попитам колко лагера се подменят всъщност, защото на клипчето от темата, майстора сменя само 1бр лагер на първичния вал, а тук в темата се говори за "лагери" тоест множествено число ,моля някой който е наясно да ми обясни малко по подробно ще го разбера
×
×
 • Create New...