Jump to content

antoon

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно antoon

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    HONDA CR-V
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    uk

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте всички които сте във форума. Имам един проблем. От тази сутрин колата трудно пали ( като на слаб акумулатор) и свети зелен ключ на таблото. Предполагам че акумулатора е заминал. ХОНДА ЦРВ-2 БЕНЗИН-ГАЗ АВТОМАТИЧНА СКОРОСНА КУТИЯ.
  2. Здравейте колеги, преди 2 месеца имах проблеми с хондата, за които писах във форума и след регулиране на клапаните тези проблеми изчезнаха. Сега искам да питам за гумите. В момента карам с различни като марка и като шарка гуми, но с еднакви размери -205/70/15. Отзад са 2 зимни гуми - еднаква марка, отпред са 2 летни гуми -еднаква марка, но различна от задните , отзад са мишлен - зимни, а отпрд са бриджстоун- летни. Казаха ми ,че мога да строша кардана по този начин. Истина ли е и мога ли да изкарам лятото с тези различни гуми.
  3. мерси за съветите. преди 2 дни откарах колата на майстор , почистихме дросел клапана и стъпковото моторче, но колата пак гасне сутрин когато не е загреяла добре, какво мислиш за О2 сондата или ланд сондата , не знам дали изписвам правилно. да колата е на газ.

    1. golfy

      golfy

      Ще трябва да регулираш клапаните. Когато се кара на газ задължително се регулират, защото натягат. Лично аз на моята съм го правил на 25000км. Хлабините са следните - 0,10-0,12 / 0,16-0,20  всмукателни / изпускателни. Сещам се също, че може да си провериш и въздушния филтър - сменян ли е?

    2. antoon

      antoon

      да , въздушния филтър го сменям редовно със смената на маслото, в момента е на 3200км. остават клапаните, които в близките неколко дена ще бъдат регулирани, мерси за отделеното време и ако имам некакви въпроси ще ти пиша. 

       

       

  4. от 7 месеца имам хонда cr-v 2000 куб. петрол, автоматик, 2004г. от 2 месеца сутрин когато запаля мотора и изчакам да прибере смукача при подаване на газ по-резко мотора гасне , не държи обороти, около 10мин. требва да чакам да работи мотора и плавно да подавам газ на место за да не ми гасне след това. колата изгуби мощност .казаха ми , че требва да се регулират клапаните. не разбирам много от коли, но това с регулирането на клапаните не беше ли при жигулите и ладите, тези клапани не се ли регулират сами. предварително благодаря за мненията и съветите.
×
×
  • Създай нов...