Jump to content

FlipSs

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно FlipSs

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Insight
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Привет колега, телефона се свързва като задържиш бутона за телефон на волана, казваш “phone setup “ и от там нататък е лесно. На моята гласовото меню беше на Немски, а аз бъкел немски не знам и с Google успях да го обърна на Английски. ( Възможно е трип компа да ти е на Английски, гласовите команди да са на Английски и гласови команди телефона на друг език, както беше при мен). За батерийте тестване в Хонда- моята излезе на 68% 😉
  2. Здравейте, има ли разлика между европейските Хонди и тези за американския пазар ? Търся да закупя Сивик седан и на пазара има само хибрид + колата от линка. Моля за мнение ако някой я е гледал, както и за плюсове и минуси за автомобили от Америка. https://www.cars.bg/offer/c2626504
  3. Досега само не толкова лоши неща ми споделяте, а то и колата която съм харесал не ми излиза от главата. За момента в петък ще я покарам и ще преценя дали ще последва и ходене до Хонда за диагностика и проверка.
  4. Привет на всички Съвсем скоро мисля и аз се присъедения към клуба на хибридите. Бих се радвал на мнения и препоръки за Сивик 1.3 2008г. от хора с опит с такъв автомобил. Има ли ядове със автомата, ходова част и най вече бензиновия и електрически я мотор.
  5. Здравейте, нов съм във форума и обмислям покупка на Сивик хибрид. Говорих с човека от Русе и доста ми обясни за батериите. Извършва проверка на заряда на батерията(50 лв.) и смяна на батериите, ако се налага. Самата батерия струва 100 лв. като се сменят по двойки. В Сивика има 7 или 11 двойки батерии, зависи от модела. Пускам снимка на сайта му, ако админите преценят да я изтрият, а инфо за човека ще дам на лични.
×
×
  • Създай нов...